CORONAVIRUS

„Performanță” greu de egalat. Doar el a reușit să facă asta

Un tânăr în vârstă de 19 ani a reușit „performanța” de a rămâne fără permis de două ori în mai puțin de o săptămână, timp în care și-a trecut în cont și un accident grav, cu patru victime. 

Săptămâna trecută, Zamfir F., un tânăr de etnie romă, din Râmnicelu, a fost prins conducându-și bolidul cu 218 km/h, pe DN2 E85. Oamenii legii l-au oprit pe loc, l-au amendat cu 2900 de RON și i-au suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

Acest lucru nu a fost nici pe departe suficient pentru a-l tempera pe temerarul șofer. Marți după amiază, în timp ce conducea o dubă pe DN 1B,, tânărul a produs un grav accident de circulație în zona localității Dealul Viei. Patru persoane din autoturismul Cielo pe care duba l-a spulberat efectiv de pe șosea au ajuns la spital.

Curios este faptul că, înainte cu doar 3 minute de producerea accidentului, tânărul fusese (din nou!) oprit în localitatea Ulmeni, acolo unde polițiștii l-au prins circulând cu 106 km/h. Pentru că nu avea decât o dovadă, oamenii legii i-au reținut-o și pe aceea și i-au dat o alta, în baza căreia să poată ajunge cu mașina la destinație.

După finalizarea cercetărilor, polițiștii au concluzionat că vinovat pentru producerea accidentului se face conducătorul dubei, care circula cu viteză.

Potrivit Râmnic Press, șoferul inconștient care a provocat nenorocirea de la Dealul Viei este membru al familiei Fotache din Râmnicelu, anchetată pentru comiterea unor fapte de înșelăciune și evaziune fiscală. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Cioroi mizerabil și legi prost făcute. Dacă eram la locul accidentului îi fărâmam căpățâna aia împuțită, să nu mai sufere și alți oameni nevinovați.

  2. Tiganusul a profitat de prostia si lacomia politistilor inca de la obtinerea carnetului. Politistii insista in nesimtire si acum cand individul lasa urme . Ultimii doi politisti, chiar „o fac de oaie”. Parca totii asteapta sa se intample un omor. Dandu-i carnet acestui „mexican” fara minte, este ca si cum i-ai pune o grenada unuia in buzunar asigurata cu un pai de grau. De gresea un cetatean modest , un om de rand, desigur politistii si-ar fi facut datoria cu prisosinta. Cand vine vorba de interlopi, parca paralizeaza, nu mai sunt ei, ii orbesc probabil banii, devin partasi la faradelegi, pana la urma la ucideri atunci cand apr si morti in accidente. Luati-l pe tiganus si examinati-l , bagatil in sala si o sa vedeti ca nu scoateti nici „2 volti” din el. Vedeti cine ia dat carnet si acolo loviti. Loviti capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button