Administrație

Petre Emanoil NEAGU: „La începutul verii, noua maternitate va fi funcțională”

Procedurile pentru deschiderea noii maternități de pe strada Victoriei sunt pe ultima sută de maternitatemetri. Potrivit președintelui interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, până la această oră, a fost achiziționat serviciul de consultanță, urmând să fie puse în aplicare procedurile legale pentru ca noua unitate spitalicească să devină funcțională:
„Procedurile au fost deja declanșate, a fost achiziționat serviciul de consultață și urmează procedurile legale; probabil că, la începutul verii, maternitatea va fi funcțională”, a declarat, în cadrul ședinței Consiliului Județean de joi, președintele Neagu.
Maternitatea de pe strada Victoriei este un proiect început și rămas nefinalizat, pornit la inițiativa ex-președintelui Victor Mocanu, care s-a ales și cu un dosar penal din cauza unor nereguli privind achiziționarea de aparatură medicală pentru inaugurarea din campania electorală a lui 2012. Până acum, în unitatea unde vor naște, în condiții normale, buzoiencele, s-au investit peste 16 milioane de euro.

Neagu Em.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. iar mintiti ma ? nu va e rusine sa tot o tineti asa in minciuni de nici voi nu va mai credeti…asa sunteti si acasa cu familiile voastre ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button