Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Petruș Cârcei a murit azi-noapte, la Spitalul Județean de Urgență Buzău

S-a stins din viață Petruș Cârcei, fost director al Direcției de Finanțe Buzău. În vârstă de 57 de ani, Petruș Cârcei ar fi murit în urma infecției cu SARS-Cov-2.

Conform unor surse citate de Șansa News, Petruș Cârcei s-ar fi prezentat la spital miercuri, pe 27 octombrie. Avea simptomatologie severă, semn că prea mult a stat acasă, luptând cu boala. A tot sperat că e doar o răceală, că va trece cu tratament de la farmacie.

Odată ajuns la UPU, a trecut prin triaj, după care a fost dus într-unul dintre containerele din curtea Spitalului Județean, în așteptarea eliberării unui loc în spital. Din păcate, nu a mai fost timp, iar Cârcei s-a stins câteva ore mai târziu.

El a fost găsit mort în container de personalul care intrase să îi verifice starea.

Petruș Cârcei avea 57 de ani și nu era vaccinat anti-Covid. În trecut, el a fost director al Direcției de Finanțe Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Dumnezeu sa il odihnească! De la un om cu scoala m-aș fi așteptat să aibă discernămîntul necesar pentru a alege solutia de protecție disponibilă. Legea selecției naturale nu iartă, dacă te prinde nepregatit. Macar sa învețe alții din această situație nefericită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: