Știrile zilei

Pizzeria din Buzău la care trebuie să mergi neapărat! | Ce ți se oferă la prima comandă

Se știe că pizza este o mâncare tradițională italienească, însă, după ’89, mai toate restaurantele românești au introdus-o în meniu, ajungându-se ca astăzi să fie puține localuri care nu o prepară. Localurile buzoiene s-au aliniat și ele acestui trend și ne ofertează cu zeci de sortimente de pizza gata să mulțumească si cele mai pretențioase gusturi. Analizând puțin piața buzoiană în materie, ai zice ca e saturată și că nu mai e loc pentru încă o pizzerie, însă doi frați încrezători în rețeta lor ne-au contrazis, deschizând săptămâna trecută Pizzeria Toscana.

  • Rețetă diferită, delicioasă.

Convinși de adevărul care sta în vorba din străbuni „câte bordeie, atâtea obiceie”, patronii de la Pizzeria Toscana s-au pus pe treabă și așteaptă ca pizza lor sa fie evaluată de clienți, iar noi, cei care am gustat-o, fără a dori să lezăm pe cineva, îndraznim să afirmăm că este – cum ar zice americanul – „the best pizza in town”.

Ei stiu că o pizza bună, autentică se face la lemn, la vatra deja încinsă, așa că au construit un cuptor cu lemne. Au adăugat un blat în varianta perfectă, cu centrul subțire, dar marginile mai înalte și goale în interior și au presărat ingrediente italienești de cea mai bună calitate, fără a le ignora pe cele autohtone.

Pentru a da și mai multă încredere clienților, totul se prepară la vedere, lucru care poate stimula și mai mult papilele gustative ale gurmanzilor. Un geam te desparte de masa pe care se pregătește deliciul ce urmează a fi servit. Se începe cu întinderea blatului. Urmează ungerea aluatului cu sucul de roșii aproape pe toată suprafața pizzei. Următorul pas este presărarea brânzei pe pizza, iar la final se ornează cu ingrediente atent selecționate în funcție de sortimentul comandat. Câteva minute pe care trebuie să le petreacă în cuptor te despart de pizza perfectă, coaptă cât să rămână moale sucul de roșii, nu să se fi transformat în vopsea, iar brânza să fie de un auriu plăcut.

  • Inaugurarea, un real succes.

În ziua deschiderii, patronii de la Toscana au fost încrezători în produsul pe care îl lansau pe piața buzoiană, însă așteptările lor realiste în privința vânzărilor s-au dovedit a fi chiar pesimiste la ora închiderii, fiind cu mult depășite de numărul pizzelor vândute.

Nu e prima dată când frații cochetează cu industria alimentară, În urmă cu ani buni, cei doi au reușit să aducă la Buzău gogoașa Yammy, care îi îndulcea pe îndrăgostiții ce se plimbau pe bulevard sau bucura copiii care se jucau în parc cu bunicii. La acea vreme, proprietarii noului local nu au vrut să se îmbete cu apă rece, cum e o vorbă. Erau conștienți de oferta diversificată existentă în Buzău, însă mare le-a fost bucuria să constate că poți pătrunde cu succes într-o piață pe care unii o pot considera saturată, dacă vii cu un produs de calitate.

  • Livrare la domiciliu și pizza la felie.

Toscana este o pizzerie deschisă la intersecția străzilor Alexandru Marghiloman și Dorobanți, într-un spatiu restrâns, intim, care îți pune la dispoziție câteva mese dacă vrei să servești pizza aburindă, abia scoasă din cuptor sau care îți oferă posibilitatea să o comanzi acasă sau la birou, la numerele de telefon 0720885585 sau 0338401690 . Pizzeria pune la dispozitia clienților de asemenea posibilitatea servirii la felie, pentru pofticioși sau pentru cei care sunt în trecere și vor să-și potolească foamea pe moment.

Prețurile sunt accesibile, în concordanță cu cele ale concurenței. Poți să îți satisfaci curiozitatea culinară gustând o felie de pizza rumenită în cuptorul cu lemne la doar 5 lei sau poți alege direct o pizza mare, care pornește de la 18 lei sau una mega.

Mai mult, deoarece ne considerăm vinovați că v-am stârnit curiozitatea în legătură cu pizza Toscana, dacă sunați și le spuneți băieților că ați aflat despre ei din „Reporter Buzoian”,  veți primi garantat o băutură gratis.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button