Știrile zilei

Pleiadă de activități la Buzău Fest | Gașca Zurli, paradă cu torțe, concursuri și surprize!

Au început pregătirile pentru Buzău Fest, sărbătoarea județului Buzău, ajunsă la cea de-a treia ediție. Și în acest an, conducerea Consiliului Judeţean a pregătit o serie de evenimente menite să promoveze imaginea judeţului nostru și să ofere un week-end plin de surprize și de voie bună.

Ediția din acest an a Buzău Fest ar urma să se desfășoare între 30 mai și 3 iunie. Gașca Zurli este, poate, cel mai așteptat nume deopotrivă de copii și de părinți. Concertul va avea loc la Sala Sporturilor din Buzău, intrarea fiind gratuită.

Festivalul se va desfășura tot în stațiunea Sărata Monteoru, iar programul va cuprinde defilare cu torțe, ateliere meșteșugărești, dansuri romane, reconsituiri ale unor lupte, competiții sportive, concerte de muzică ușoară și populară, un grandios foc de artificii și multe alte surprize.

Nu vor lipsi din program parada cu torțe pe străzile orașului, atelierele și concertele de la Sărata Monteoru, dar și o serie de surprize în premieră pe care organizatorii le vor dezvălui pe parcurs.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button