Știrile zilei

Poliția buzoiană e ÎN DOLIU. Un agent de 38 de ani a plecat la ceruri

Agentul Cornel Petre, adjunctul șefului de post din comuna Brădeanu, a murit înțepat de o albină. Bărbatul în vârstă de 38 de ani își ajuta tatăl apicultor să verifice stupii. Aproape o oră au încercat medicii de pe ambulanță să îl resusciteze, însă inima polițistului a cedat.
Mort din cauza unei înțepături de abine. S-a întâmplat la Călțuna, comuna Smeeni, acolo unde unui tânăr polițist i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator, după ce a fost înțepat de o albină în timp ce lucra la niște 1stupi. Agentul Cornel Petre era adjunctul șefului postului de poliție din localitatea Brădeanu. Aflat în concediu, bărbatul a mers la părinți, în comuna vecină, ca să-și ajute tatăl să verifice stupii de albine.
La un moment dat polițistul a simțit o înțepătură în creștetul capului, după care i s-a făcut rău. Tatăl l-a urcat în mașină si a pornit cu el spre spital apoi a anunțat și ambulanța, iar un echipaj cu medic a plecat spre ei ca să preia pacientul.
Pentru că bărbatul l-au găsit în stop cardio-respirator, salvarea a oprit în curtea spitalului din Smeeni, ca să îl resusciteze. Aproape oră s-au chinuit medicii, să îl readucă pe polițist la viață, însă inima bărbatului a cedat.
Medicii atrag atenția că veninul este deosebit de periculos pentru persoanele alergice, chiar și o doză eliberată de o singură albină putând fi fatală. Cei doi bărbați nu purtau echipament de protecție. Polițistul avea 38 de ani, era căsătorit și avea o fetiță de 4 ani.
Colegii și apropiații sunt șocați. Pagina de Facebook a bărbatului a fost invadată de mesaje de condoleanțe, în care oamenii își strigă durerea pentru pierderea lui Cornel:
Untitled

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: