Utile

POLIȚIST: „”Bă, p***, te-am văzut f***-ţi gura mă-tii, că te joc în picioare, nesimţitule! Băi, panaramă!”

E anchetă la IPJ Buzău, după ce un tânăr din Cernătești acuză că a fost bătut în secția de poliție de către șeful de post. Polițiștii fac verificări cu privire la cele relatate de tânăr, însă din inregistrare reiese clar violența limbajului folosit de persoana presupusă a fi șeful de post.

 

„Bă, p***, te-am văzut f***-ţi gura mă-tii, că te joc în picioare, nesimţitule! Băi, panaramă! Vrei să te joc în picioare? F***-te-n gură!… Nu te mai lua de el, dă-l în p*** mea, că-i om şi el (despre victimă)…”

„M-am îngrozit de câte ori vine maică-sa încoace. O să te joc în picioare într-o zi! De ce l-ai scupiat, bă p***că? Bă, p**ă te-am văzut! Te joc în picioare, animlule! Nesimţit! Animalule ce eşti. Meriţi să te joc în picioare!” „Pleci la Cernica cu bicicleta, mergi pe contrasens, îi bagi o flegmă-n ochi şi mergi mai departe. Nuţu nu minte mă. O fi el handicapat, da` nu minte. Nu minte niciodată!”

Sunt doar câteva dintre replicile bărbatului indicat de către tânăr ca fiind șeful de post din Cernătești. Pe lângă aspectele reclamate de băiat, se verifică și dacă acesta a fost lovit cu palma sau cu pumnul de către omul legii.

CITEȘTE ȘI:  AUDIO: Un elev din Sportiv acuză că a fost bătut în secția de poliție

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button