Știrile zilei

Polițist local din Buzău, mort la 48 de ani

Ne-a părăsit Cătălin Simion, polițistul local în vârstă de 48 de ani care s-a luptat pentru viață pe un pat de la ATI aproape o săptămână. Bărbatul fusese infectat cu virusul SARS-CoV-2, moment din care starea de sănătate i s-a deteriorat rapid.

Cătălin Simion a fost un polițist local respectat, care își făcea întotdeauna datoria față de semeni și față de comunitate. Marțea trecută s-a simțit rău și a mers la spital. Nefiind locuri în zona de triaj epidemiologic, bărbatul a așteptat în mașină aproape șapte ore. Ulterior a fost văzut de medicul din UPU, i s-a prescris rețetă și a fost trimis acasă.

A doua zi, Cătălin Simion deja se simțea foarte rău. Soția a mers cu el la Gârlași, unde medicii l-au oprit pentru investigații. Vineri a fost trimis cu ambulanța la Județean, unde a fost dus direct pe ATI pentru că nu mai putea respira singur.

Timp de șase zile, Cătălin Simion s-a luptat din răsputeri pentru viață. Virusul parșiv l-a învins și, în dimineața acestei zile, inima i s-a oprit.

Pe 1 martie Cătălin ar fi împlinit 49 de ani. Soția sa lucrează la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Pe pagina Sindicatului Polițiștilor Locali Buzău, care a și anunțat decesul camaradului, curg mesajele de condoleanțe:

„Dumnezeu să-l odihnească pe colegul nostru și condoleanțe familiei, suntem afectați de ceea ce se întâmplă si nimeni nu ne ajuta…sincere condoleanțe încă o dată…”– Liviu Marcu

Cumva, Cătălin Simion a căzut la datorie, dacă e să luăm în calcul meseria pe care o avea și faptul că, în contextul pandemic actual, avea sarcina de a verifica dacă izolații la domiciliu respectă carantina.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button