CORONAVIRUS

Polițiștii rutieri au făcut ravagii pe șosele în ultimele 24 de ore

Nu mai puțin de 343 de sancţiuni contravenţionale aplicate şi 9 permise de conducere reţinute au bifat „rutierii” buzoieni în ultimele 24 de ore.

Din totalul de sancțiuni, 113 au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză.radar

Trei şoferi au rămas „pietoni” pentru o perioadă de 90 de zile, după ce maşinile pe care le conduceau au fost înregistrate rulând cu viteze cuprinse între 103 km/h şi 114 km/h în localităţile Vizireni (DN 2B) şi Costeşti (DN2 E85).

Alte şase permise de conducere au fost reţinute în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului, neacordarea priorităţii de trecere autovehiculelor care aveau acest drept ori pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, pentru circulaţie pe contrasens şi nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier.

Tot în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 de poliţie rurală Grebănu au depistat un conducător auto în vârstă de 43 de ani, din comuna Grebănu, care conducea un autoturism pe DJ 203 H, având o concentraţie alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu prudență și să se conformeze normelor de circulație.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close