Administrație

Prefectul Maria Buleandră a inspectat localitățile în care se desfășoară deszăpezirea

Prefectul Maria Buleandră și-a intrat în drepturi. Ea a vizitat ieri localitățile Bălteni, Lunca și Vizireni, unde a supervizat lucrările de deszăpezire efectuate de forțele civile si militare dispuse în teren.DSC_0287

Împreună cu subprefectul Vasile Alecu, Maria Buleandră s-a deplasat în cursul zilei de duminică,   2 februarie 2014,   în comuna C.A.Rosetti, în satele Bălteni, Lunca şi Vizireni, pentru a verifica la faţa locului rezultatele acţiunilor de deszăpezire .

În urma celor constatate s-au dispus, ca măsuri, trimiterea în satele Bălteni şi Lunca a unui număr de 15 militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Neron Lupaşcu’’al judeţului Buzău, în fiecare dintre localităţile menţionate, pentru ca toate problemele existente la acest moment să fie DSC_0293rezolvate în cel mai scurt timp, iar viaţa cetăţenilor să revină la normal .

“Priorităţile imediate – redeschiderea căilor de acces, acordarea de asistenţă medicală, asigurarea aprovizionării cu bunuri de strictă necesitate- sunt rezolvate, la ora actuală. Nu putem spune, totuşi, că misiunea noastră se opreşte aici. Judeţul Buzău a fost lovit puternic de fenomenele meteorologice de săptămâna trecută şi va mai trece o vreme până când viaţa îşi va putea relua cursul firesc în fiecare dintre localităţile afectate. Important este că am depăşit etapa cea mai grea, că nu mai sunt localităţi sau oameni izolaţi. De aici încolo ne concentrăm eforturile spre a aduce la normalitate situaţia din fiecare comunitate”, a declarat Maria Buleandră pentru Ziua de Buzău.

 

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close