Educaţie

PREMIERĂ: Oana Dobre l-a adus la Buzău

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, va fi organizat, pentru prima oară la Buzau, Festivalul National de Interpretare si Creatie pentru Copii „Acorduri muzicale din Tara Lilliput”. Considerat unul dintre cele mai mari festivaluri de gen, cu primele cinci ediții desfășurate la Bucuresti, festivalul a fost adus la Buzău de profesoara Oana Dobre, sprijinită de Palatul Copiilor și Consiliul Județean Buzău.

Festivalul National de Interpretare si Creatie pentru Copii „Acorduri muzicale din Tara Lilliput” va avea loc la Sala Mare a Consiliului Judetean Buzău și va aduce pe scenă aproape 150 de participanți.

„Cea mai dinamică şi mai spectaculoasă ediţie de pana acum, cea de-a V-a, a festivalului Lilliput , a avut loc la Romexpo in 2016. Cu Oana Dobre pe post de sunetist, prezentator, „mamă bună” pentru Happy Kids şi prieten de suflet şi nădejde în orice împrejurare.”, spun organizatorii pe pagina oficiala deFacebook.

În deschiderea festivalului, grupul Happy Kids, coordonat de profesoara Oana Dobre, va cânta imnul „Tara Lilliput”. Festivalul se va desfășura începând cu ora 09:30 și va continua cu recitaluri, în jurul orei 20:00 urmând să aibă loc Gala Premiilor.

Juriul festivalului este format din: Ştefan Iordache (Compozitor, profesor canto, director Ansamblul de copii Andantino ca preşedinte al juriului, Alexandra Veronica Stroe (autorul volumelor de rebusuri cu tematică muzicală „Enigme pe portativ”), Claudiu Bulete (manager CB Media), Gianina Benedic (manager al Şcolii particulare Axys Music – Oneşti), Marian Stere (redactor Radio România Internaţional), Maria Ene (fondator al brandului pentru copii Lilliput).

„Este o ediţie care, în afara schimbării locaţiei, mai îmbracă două aspecte deosebite: faptul ca s-a înscris un număr record de participanţi si ca are loc în Buzău, oraşul care a oferit, anul trecut, câştigătoarea marelui trofeu al festivalului, Alexandra Văduva.”, au mai transmis organizatorii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button