Știrile zilei

Președintele Asociației Județene de Minifotbal, arestat pentru 30 de zile

Președintele Asociației de Minifotbal – filiala Buzău a fost arestat pentru 30 de zile după ce polițiștii l-au ridicat, ieri de pe stradă. C. G. este acuzat că ar fi întreținut relații intime cu minore, după care le-ar fi șantajat.

Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul de 52 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu 3 minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea. Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el.

În 1997, bărbat a fost arestat și condamnat la 15 ani de detenție după ce a violat o tânără de 19 ani. În noaptea violului, tânăra și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe podul de la Mărăcineni.

C. G. a executat doat 11 ani de închisoare, fiind considerat autorul moral al decesului.  A fost eliberat în 2008, iar de atunci nu s-a mai aflat în atenția autorităților. Practicile sale au ieșit la iveală după e a abuzat și șantajat trei fete cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button