AdministrațieCORONAVIRUS

Prima stradă scoasă din noroi, aproape gata | Primăria are vești bune

Strada Viilor din Buzău va fi prima asfaltată complet din lotul celor 56 de străzi aflate în programul de reabilitare al Primăriei. Lucrările de amenajare a străzii înainte de a fi turnat asfaltul sunt aproape de final. Localnicilor parcă nu le vine să creadă că nu vor mai fi nevoiți să îndure noroiul și gropile de pe cei 800 de metri de drum care nu au primit niciodată asfalt. Primăria anunță că vor urma alte 7 străzi de asemănătoare.

Ieri, viceprimarul Ionuț Apostu a efectuat o vizită la șantierul de lucru de pe strada Viilor, după care, într-o postare pe Facebook, a prezentat aspecte din timpul lucrărilor. Totodată, edilul a anunțat că rețeta va fi multiplicată pentru alte șapte străzi de pământ din municipiu. De asemenea, Primăria va emite autorizații de construire pentru alte 43 de străzi:

„Pe străzile Viilor, Rahovei si Aleea Plopilor se lucrează în ritm susținut. Probabil, după Sărbătorile Pascale, la finalizarea lucrărilor de compactare, va fi așternut primul strat de asfalt. Viilor, o stradă scufundată în noroaie zeci de ani, va deveni etalon pentru municipiu, cu infrastructură compactă ( săpătură la 70 cm), și asfalt de calitate. Vor urma alte 7 strazi de pământ din municipiu și cele 5 pachete de lucrări însumând 43 de strazi pentru care vom emite Autorizațiile de Construire si vor fi aprobați în Consiliul Local indicatorii tehnico-economici. Astfel se va lucra în municipiu: pe bază de expertiză, proiect, verificator de proiect, indicatori economici și diriginte de șantier. Într-un cuvânt: responsabil!”, a scris Apostu pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close