Știrile zilei

Primăria Gălbinași construiește o nouă stație de alimentare, tratare și pompare apă

Sezonul cald se apropie, iar reprezentanții Primăriei Gălbinași vor să se asigure că toți locuitorii satelor aparținătoare vor avea acces la apă potabilă. În acest context, edilii anunță că au accelert lucrările la Stația de Alimentare, Pompare și Tratare a apei din satul Tăbărăști.

În ciuda zilelor cu vreme nefavorabilă, echipele au continuat lucrul la stația construită în vecinătatea stadionului din Gălbinași, iar primarul Dargomir estimează că proiectul va fi gata în luna iulie.

Scopul acestui proiect, finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, este de a asigura accesul permanent și de calitate la apă potabilă pentru locuitorii din Tăbărăști. Cu o finanțare totală de 6.581.025,15 lei, din care o sumă de 146.610 lei reprezintă cofinanțarea primăriei, se urmărește construirea unui sistem modern și eficient de alimentare cu apă.

Imaginile recente de pe șantier demonstrează progresele considerabile realizate

„Pentru că sezonul cald se apropie, iar noi ne dorim ca dumneavoastră să aveți acces permanent la serviciile și utilitățile de bază, am accelerat lucrările la Stația de Alimentare, Pompare și Tratare a apei din satul Tăbărăști.

E drept că au fost și zile cu vreme nefavorabilă, care ne-au ținut pe loc, dar noi sperăm ca în luna iulie să fim gata, iar locuitorii din Tăbărăști să se alimenteze de la noua stație.

Ne dorim ca vara aceasta să nu mai avem probleme cu debitele de apă, iar locuitorii de aici să fie alimentați de propriul sistem, pe care îl construim cu fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Proiectul „Construire sistem de alimentare, pompare și tratare apă sat Tăbărăști, comuna Gălbinași” are o finanțare totală de 6.581.025,15 lei, dintre care suma de 146.610 lei reprezintă cota de cofinanțare a primăriei noastre.”, au transmis oficialii Primăriei comunei Gălbinași.

FOTO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!