Anunțuri

Primăria municipiului Buzău | ANUNȚ PUBLIC

În conformitate cu dispoziţiile art. 198, alin. (2) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, în calitate de primar al municipiului Buzău, aduc la cunoştinţă publică faptul că în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din 29 aprilie 2020 au fost adoptate următoarele hotărâri cu caracter normativ:

  • Hotărârea nr. 92/29.04.2020 pentru completarea Hotărârii nr. 191/2018 a Consiliului Local al Municipiului Buzău privind stabilirea unor limite de circulație pentru vehiculele de transport marfă pe unele drumuri publice din municipiul Buzău;
  • Hotărârea nr. 93/29.04.2020 privind atribuirea denumirii de „Aleea Galleriei”, drumului delimitat de Strada Poet Grigore Vieru și Galleria Mall Buzău din municipiul Buzău;
  • Hotărârea nr. 94/29.04.2020 privind atribuirea de denumiri unor alei pietonale aflate în interiorul Parcului “Crâng” din municipiul Buzău.

Persoanele fizice și juridice interesate pot consulta hotărârea menţionată mai sus pe site-ul www.primariabuzau.ro.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

Constantin Toma

EP/FSP

1 ex.

06.05.2020

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Obsesia a de schimba nume de strazi si de a da nume unor alei aparute prin traficul natural din parcuri, imi aduce aminte de un banc de pe vremuri.
    Concurs de tehnologii. Romanul se scarpina in cap – nu prea stia ce-s alea. Ii cade un fir de par. Americanul il ia, laser, face o gaura pe toata lungimea firului de par. Japonezul preia firul de par gaurit si ii face filet pe interior. Rusul ia firul de par gaurit si filetat si ii pune o eticheta uriasa: сделано в CCCP.
    Are dl Toma cu ce se mandri!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close