Anunțuri

Primăria Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act normativ: PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 240/02.11.2022 privind completarea și modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Local al municipiului Buzău, aprobat prin HCLM Buzău nr. 112/29.06.2022

Astăzi, 02.11.2022, Primăria Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act normativ: PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 240/02.11.2022 privind completarea și modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Local al municipiului Buzău, aprobat prin HCLM Buzău nr. 112/29.06.2022.

Documentaţia aferentă proiectului de act normativ include:

– referatul de aprobare al primarului municipiului Buzău, înregistrat sub nr.266/CLM/02.11.2022.

– raportul de specialitate al Direcției Administrație Publică Locală din cadrul aparatului de specialitate al primarului nr. 200.964 din 02.11.2022.

–   proiectul de hotărâre.

Documentația poate fi consultată:

 • pe pagina de internet a instituţiei, la primariabuzau.ro .
 • proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 07.12.2022, ora 12:00:

 • ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected];
 • prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;
 • la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.
Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: [email protected], persoană de contact: Jipa Petronela.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

   Constantin Toma.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

 1. Ce articol misto iesea din aceasta informatie. E vorba de reacceptarea reprezentantilor mass-media la sedintele Consiliului Local Buzau, in conditiile institutiei.
  Cel putin urmatoarele puncte (suplimentare) nu le inteleg la justa lor valoare>
  ●accesul în sala de ședințe se realizează în limita locurilor disponibile, limită care este apreciată și stabilită de președintele de ședință;
  De aici rezula ca presedintele de sedinta e Dzeu Tatal si Dracul la un loc. Era complicat sa mentioneze un numar maxim si minim, fct de suprafata salii, pentru a nu lasa loc abuzurilor unui INDIVID.
  ●pe perioadele de risc epidemiologic, se suspendă accesul reprezentanților mass-media la ședințele Consiliului Local;
  Nu ar fi si de ras ca presa sa fie in sala iar consilierii d-acasa, in telemunca? Sau invers, consilierii sa vina la sedinta, o data pe luna, si presa sa nu fie lasata ca e risc, deodata.
  ●nu au acces în sala de ședințe acei reprezentanți ai mass-media împotriva cărora organele abilitate ale statului/instanțe de judecată au aplicat sancțiuni/au pronunțat soluții definitive în contradictoriu cu autoritățile publice locale vizând încălcarea dreptului la liberă exprimare.
  Aici e grea. Cred ca au dorit sa spuna ca solutiile definitive care au fost in contradictoriu cu organul de presa. Teoretic, incearca sa ingradeasca accesul cui nu scrie cum trebuie, ce le-a iesit lor in proiect… HAOS.
  Pe nicaieri insa nu am citit ca, daca mass-media nu are permis accesul, ca e cu muci la nas, ca a scris urat la ziar ori nu e loc pe scaun, primaria SE OBLIGA sa transmita LIVE, pe INTERNET, acele sedinte de consiliu, daca nu TOATE.
  ___
  Voi, „presa”, va meritati soarta in timp ce aia isi asigura spatele ca la ei in ograda. Presa isi merita soarta de cand a renuntat la titulatura de caine al democratiei si a plecat pe fenta universala ca „nu ai cum fi obiectiv”, ca mori de foame. Faceti-va, ma, inteligenti toti si gata, lasati sa faca presa cei care traiesc si cu putin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!