AdministrațieȘtirile zilei

Primarul Toma trimite operatori la ușile buzoienilor | Află aici motivul

La sfârșitul acestei luni, buzoienii se vor trezi la ușă cu operatori trimiși de Primărie pentru a-i chestiona cu privire la diferitele nevoi ale oamenilor, pornind de la asfalt și ajungând la transportul în comun, iluminat public și deplasarea prin municipiu. Reprezentanții Primăriei au nevoie de rezultatele acestui sondaj pentru a demara un amplu proiect strategic ce presupune mobilitatea urbană în general.

Chestionarea populației constituie doar o primă etapă a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, în cadrul căruia municipalitatea va desfășura lucrări cu bani europeni, bugetul total fiind de aproximativ 31 de milioane de euro.

Potrivit anunțului făcut de primarul Constantin Toma, interviurile se vor realiza la domiciliile buzoienilor de către persoane ce se vor identifica prin ecuson sau adresă din partea Primăriei. Edilul mulțumește pe această cale tuturor celor care vor participa la sondaj, contribuind astfel la identificarea nevoilor cetățenești, pentru a putea găsi soluții de rezolvare a lor:

„Primăria municipiului Buzău anunță faptul că a început elaborarea studiului „Plan de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Buzău „.

În acest sens, vă aducem la cunoștință că până la sfârșitul lunii septembrie 2016, se derulează o campanie de intervievare a populației  prin  operatori de sondaj, în vederea identificării situației actuale privind aspectele de mobilitate urbană. Interviurile vor fi realizate la domiciliul cetățenilor, iar operatorii de sondaj se vor identifica prin ecuson/adresă din partea Primăriei Buzău.

Primăria mulțumește cetățenilor care vor participa la sondaj aducând-și contribuția la identificarea măsurilor ce se impun în domeniul mobilității în Buzău.

Numai prin implicarea dumneavoastră, vor putea fi identificate problemele reale existente în orașul nostru, în ceea ce privește mobilitatea persoanelor și bunurilor, astfel încât să se poată întreprinde acțiunile și măsurile necesare pentru rezolvarea acestora.”, a transmis primarul Constantin Toma.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

7 comentarii

 1. Eu zic să se ia în calcul şi jaful din facturile buzoienilor de la COMPANIA DE APĂ că ne-am săturat să plătim apa pe care nu o consumăm.

 2. Mai bine s.ar repara toate strazile din judet .Piata mare arata bine.Sa se repare gara cum s.a promis.sa am pista de mers cu bicicleta .mai multe parculete de joaca pt.copii.mai multi politisti pe strazi pt siguranta noastra.un izvor de apa in centru gratis cum e la Timisoara.idei sunt.bani sunt
  La treaba!

 3. Ar trebuii luat in calcul problema cainilor vagabonzi,problema tiganilor care rascolesc gunoaiele din tomberoane!
  Daca am oprii tiganii sa mai rascoleasca in tomberoane nici cainii nu ar mai avea ce sa manance si sa imprastie la randul lor gunoaiele pe strazi!
  Datorita locurilor pt.depozitat gunoiul care nu sunt amenajate corespunzator riscam sa ne fie mancati copiii pe strada de caini!

 4. Sa se asfalteze strada Viilor si nu numai,care strada Viilor figurează asfaltată de vreo 10ani la primărie.
  Sper din inimă sa facă doar promisiuni dl Toma,la fel ca dl Boscodeala!

 5. Domnul Primar sa trimita la usile noastre,reprezentanti care sa ne intrebe si ce salari avem ,ca salariul meu de bugetar nu mi ajunge sa platesc facturile catre stat ,cu un copil in liceu .Va rog sa imi transmiteti si mie cand are D lui audienta

 6. Sa puna mana sa faca strazile, sa rezolve HOTIA de la COMPANIA DE APA, nu sa trimita oamenii pe la usile noastre. Stie si el care sunt probleme orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!