Educaţie

Profesorul Ionel Banu, OMUL ANULUI 2013 la Buzău

Ionel Banu este directorul Colegiului Național ”B.P. Hașdeu” și autor de cărți normative în domeniul educațional.646x404

Pe lista proiectelor de hotărâre supuse dezbaterii consilierilor locali figurează actul prin care profesorul de limba română Ionel Banu de la B.P. Hașdeu este desemnat ”OMUL ANULUI 2013” la Buzău.

Având în vedere meritele deosebite ale lui Ionel Banu și expunerea de motive a primarului Constantin Boșcodeală, Consiliul Local a decis să-i confere profesorului de limba română acest titlu, urmând ca joi, aleșii municipiului să aibă de spus ultimul cuvânt în ceea ce privește aprobarea hotărârii.

  • Ionel Banu s-a născut pe 1 decembrie 1953 în comuna Merei, județul Buzău. Profesor de limba română, Banu a fost numit director al celui mai prestigios liceu buzoian, care a obținut rezultate excepționale la concursurile școlare naționale și internațonale.banu

Printre meritele care îl recomandă pentru titlul de ”OMUL ANULUI 2013” se numără înființarea Centrului Cultural ”B.P. Hașdeu”, organizarea de conferințe la care au participat personalități ale vieții universitare, elaborarea unor lucrări normative în domeniul cercetării și întreaga strategie de management implementată la Hașdeu, care a făcut din colegiul buzoian unul dintre cele mai apreciate școli din țară.

În ședința Consiliului Local de joi, 27.03.2014, vor fi desemnați și cetățenii de onoare ai Buzăului.

 

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5