Politică Știrile zilei

PSD Râmnicu Sărat a sunat adunarea

Conducerea PSD Buzău s-a întâlnit, joi, cu aleșii locali din zona Râmnicu Sărat, la Adunarea Generală a organizației municipale râmnicene. Sala Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” a fost arhiplină.

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a scris pe pagina sa oficială de Facebook că discuțiile purtate cu această ocazie s-au axat pe investițiile care s-au realizat ori se vor realiza în zona Râmnicului Sărat:

Am avut Adunarea generală a Organizației municipale PSD Râmnicu-Sărat. Ne-am reîntâlnit cu primarii din zonă, cu consilierii locali și cu o parte dintre cei județeni, precum și cu simpli membri sau simpatizanți. Am trecut în revistă investițiile majore din ultimii doi ani, care au dus la dezvoltarea zonei și la asigurarea unor condiții mai bune pentru comunitate. Alături de colegii mei am stabilit că tot ce înseamnă plan de investiție și infrastructură trebuie accelerat, astfel încât să finalizăm proiectele demarate, fie că vorbim de cele pe PNDL 1 și 2, fie că vorbim despre cele pe fonduri europene. Cu alte cuvinte, am discutat despre modernizare, perfecționare și prioritizare. Pentru că PSD Buzău este o echipă unită și puternică!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ANUNȚ DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */