PoliticăȘtirile zilei

PSD Buzău a primit 60 de noi membri

Începând de astăzi, Organizația municipală PSD Buzău are încă 60 de membri noi. La evenimentul organizat de social democraţi cu această ocazie au participat presedintele PSD Buzău, senatorul Lucian Romaşcanu, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, care este şi preşedinte al organizației municipale PSD Buzău, viceprimarii Oana Matache şi lonut Apostu şi vicepreşedintele Consiliului Judetean, Adrian Petre. Noii membri ai partidului şi-au primit carnetele de partid de la echipa de conducere a PSD.

Este o ocazie specială astăzi: primirea în cadrul Organizației Municipale a Partidului Social Democrat a unui număr important de membri; foarte multi tineri, foarte mulți oameni care au ceva de spus în societatea buzoiană. Este o mândrie pentru Partidul Social Democrat că reuşeşte, prin semnalul pe care il trimite in societate, să aducă oameni de calibru, oameni de calitate, oameni, într-un cuvânt.”, a declarat Lucian Romaşcanu, Preşedintele PSD Buzău.

La conferinta de presă organizata după ceremonia de inscriere a noilor membri, ministrul Culturii Lucian Romaşcanu, care este şi presedinte al filialei PSD Buzau, a subliniat printre altele că rotativa guvernamentală va avea loc în luna mai şi că până acum, nu s-a discutat in forurile superioare de conducere ale organizației politice despre anumite nume care ar urma să ocupe posturi in viitoarea garnitură de miniştri.

Sigur, cea mai importantă intrebare pe care o are toată lumea este, ce se întâmplo, dacă se întâmpla rotativa. Este evident că se va intampla aşa cum s-a stabilit. In acest moment există decizia de a se respecta protocolul aşa cum a fost el scris. Sigur, orice negociere este posibila in perioada urmatoare, iar orice speculație legată de nume care isi pierd, vor castiga portofolii nu pot fi confirmate pentru că discutule nu au avut loc până la acest nivel”, a declarat preşedintele PSD Buzău.

Potrivit acestuia, atât PSD cât şi Partidul National Liberal (PNL) sunt la acest moment într-o coaliţie ale cărei prevederi sunt respectate. Orice discuţie legată de anumite modificări ce ar putea avea loc la nivel de ministere ar putea conduce la destabilizarea coaliţiei.

În acest moment, orice nume şi orice poziție este prematură (discuția n.red.) şi nu poate fi confirmată pentru că nu a avut loc. Evaluarea se face permanent la nivelul primului-ministru şi prin discuțiile pe care le avem aproape săptămânal la sediul partidului, intre conducere şi membri PSD ai Guvernului, evaluarea se face în ritm constant şi a miniştrilor PSD din cabinet. Din ce a anunţat şi conducerea partidului, sigur că vor exista schimbări de nume, nu pot fi confirmate acum, încă suntem în plin proces de guvernare, ar fi destabilizator să ne apucăm acum să impartim portofoli”, a mai afirmat ministrul Lucian Romaşcanu.

4 Comments

 1. George Washington despre partidele politice, în discursul său de rămas bun la finalul mandatului:
  ”It serves always to distract the public councils and enfeeble the public administration. It agitates the community with ill-founded jealousies and false alarms, kindles the animosity of one part against another, foments occasionally riot and insurrection. It opens the door to foreign influence and corruption, which finds a facilitated access to the government itself through the channels of party passions. Thus the policy and the will of one country are subjected to the policy and will of another.”
  Toma, inginer, patron, senator, patron, primar și demiurgul care a creat o Lume nouă prin reșaparea foștilor salariați și acoliți, îl consimte din plin.
  Matache, pe bune și pe față cu foarte multe păreri politice contra lui Toma și a PSD-ului, cu nici o lună înainte de alegerile locale, și nu oricum ci din postura de șef al userismului buzoian, lăsând meseria vocațională aleasă dincolo de ușile meritocrației, s-a pus și dânsa la rând. Am mai spus, cu jena de rigoare izvorâtă din împrejurări și realitate, sper ca cineva din partid să considere niște economii la curentul electric și să elibereze frigiderele partidului, înapoindu-i ”carnea” datorată, colegial! Nu în birourile din față, că acolo se predau plicurile, a glumit primarul azi am înțeles.
  Apostu, un eminent în tot acest show de wrestling buzoian cu zeci de oameni care vin spre ei precum la apa Iordanului, se agață neobservabil de orice trenă și face imposibilă orice contraargumentare a ideii susținute de către decedat.
  Mă mir cum de a existat PSD Buzău fără acești cetățeni nou membri.

 2. SAU MAI INROSIT CITI VA MEMBRI DIN STAF POATE OR SA VINA TOTI LA ROSU CA DA BINE CULOAREA ROSIE CA FOCUL , HAI SA FACEM UN BUZAU ROSU FERARI AL BUZAULUI

 3. Le este foame. De ce sa se angajeze pe 2000 de lei salariu cand poti sa stai la coada la lins. Post de bugetar si stai linistit. Peste tot vezi pilele bagate. Daca aveau valoare erau angajati pe salarii bune in locuri corespunzatoare.

  Faceti un experiment. In fiecare fotografie publicata de partidele politice identificati personajele din poza si vedeti ce firma au. Cautati pe sicap si vedeti contractele cu statul dupa. In timp de lumea moare de foame astia se imbogatesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button