Politică

PSD și USR își dau mâna la Buzău. Întâlnire Toma-Ungureanu

Dușmani „de moarte” în Parlament, PSD și USR fac pace la Buzău, de dragul sănătății cetățenilor

Când e vorba de proiectele benefice comunității, granițele politice se estompează. Este și cazul unui soi de parteneriat în primarul Constantin Toma (PSD) și deputatul USR de Buzău, Emanuel Ungureanu, care s-au angajat să construiască de la zero un spital municipal.

Astăzi, deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că își va respecta principala sa promisiune din campanie – construirea unui spital municipal –, în acest sens având deja o întâlnire cu primarul Constantin Toma.

Potrivit spuselor sale, edilul Buzăului a purtat cu acesta o discuție despre o posibilă locație pentru o nouă unitate medicală.

„Construim Spital Municipal de la zero în Buzău!
Dragi buzoieni, așa cum am promis, îmi dedic acest mandat de deputat al Alianței USR-PLUS Buzău pentru un obiectiv major pentru comunitate, construirea unui spital municipal de la zero.
Astăzi, am avut o discuție lungă și constructivă cu primarul Toma pentru a găsi un teren potrivit pentru construirea unui spital modern, pe fonduri europene.
Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu ministrul fondurilor europene, domnul Cristian Ghinea pentru a găsi soluții concrete pentru finanțarea acestui obiectiv vital pentru Buzău! Rămânem aproape!”, a scris deputatul Ungureanu pe Facebook.

loading...

Un comentariu

  1. doi papagali …… ba nene toma a falimentat Metalurgica, are datorii la banci de 70 milioane de euro …. si acuma toma da lectii la tot poporu buzoian ? pe ce baza ? toma e un fanfaron infatuat, un hotz asa cum s-a dovedit ….. daca era ceva de capul lui avea si el afacere precum colegii lui de inceput gagu si ghiveci …..celalalt l-au gonit din Cluj acuma a venit in buzau sta cu silvestru dupa cosuri de gunoi si filmeaza filme ….. cum am mai zis doi papagali … dar fara pene …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button