Utile

Pungile biodegradabile personalizate – o metodă inedită de a va promova afacerea

De ce sa alegeti pungi biodegradabile?

Daca va doriti ca afacerea dumneavoastra sa se alinieze la ultimele standarde europene, pungile biodegradabile sunt o schimbare pe care trebuie neaparat sa o faceti. Incepand de la data de 1 ianuarie 2019 a fost interzisa comercializarea pungilor de plastic cu o marime de peste 50 de microni. Acest lucru se datoreaza faptului ca poluarea a devenit o problema din ce in ce mai grava in ultimii ani, iar lumea incearca sa reduca raul facut. Astfel, eliminarea plasticului din vietile de zi cu zi a deveni o prioritate.

Atunci cand alegeti pungi biodegradabile de la Pungescu nu numai ca veti proteja mediul, dar le veti oferi clientilor dumneavoastra cele mai calitative pungi de pe piata. Suntem lideri de peste un deceniu in domeniul sacoselor biodegradabile, iar profesionalismul, transparenta si flexibilitatea ne-au ajutat sa depasim mereu asteptarile clientilor.

Ce recomanda pungile biodegradabile de la Pungescu? In primul rand, acestea au o dimensiune mai mica de 50 de microni si se aliniaza standardelor EN 13432, beneficiind de certificare TUV. Astfel sunteti asigurat ca achizitionati pentru afacerea dumneavoastra pungi biodegradabile autentice. Atentie – s-a interzis doar comercializarea pungilor din plastic, nu si producerea lor. Unii comercianti vor incerca sa va vanda pungi care au plastic in compozitie, nefiind certificate ca pungi biodegradabile, verificati mereu inainte! In plus, Pungescu nu numai ca produce pungi biodegradabile, ci si pungi 100% BIO. Fiind produse din amidon de porumb, atunci cand cineva decide sa arunce punga aceasta se va descompune in elemente si substante benefice pentru mediu. Chiar va fertiliza solul!

Alegerea unor pungi biodegradabile si 100% BIO va va ajuta sa va alaturati luptei impotriva poluarii mediului fara a face rabat de la calitatea pe care le-o oferiti clientilor dumneavoastra. In plus, pungile sunt un spatiu publicitar inedit, care va ajuta sa obtineti o mare expunere.

  • De ce este important sa va promovati afacerea si cum va ajuta pungile personalizate

Promovarea afacerii este necesara indiferent de domeniul in care activati. Restaurant, farmacie, supermarket, domeniul articolelor sportive sau al modei. Daca nu va promovati afacerea lumea nu va putea afla de dumneavoastra si de produsele pe care le oferiti, oricat de calitative ar fi acestea. Odata ce incepeti promovarea lumea va incepe sa recunoasca produsele, apoi imaginea afacerii. Pentru a va asigura ca imaginea afacerii dumneavoastra este usor recunoscuta peste tot cea mai simpla metoda de promovare este cu ajutorul pungilor biodegradabile personalizate.

Va puteti personaliza pungile cu logo-ul dumneavoastra. Acesta este cel mai simplu si eficient mod de a va promova. Atunci cand le oferiti clientilor la plecarea din magazin o punga biodegradabila personalizata cu logo-ul acestia nu numai ca vor fi impresionati de calitatea pungii, dar vor observa negresit si grafica. Iar pentru ca pungile se refolosesc, de cele mai multe ori, vor intra in contact de nenumarate ori cu imaginea afacerii dumneavoastra. Acest lucru ii va ajuta sa se obisnuiasca cu imaginea, sa o asimilieze si sa asocieze afacerea cu una sigura, de durata. In plus, in timp se va dezvolta si ideea ca produsele dumneavoastra sunt calitative si rezistente, mereu alaturi de clienti. Atunci cand pungile sunt atat de rezistente, inseamna ca afacerea este una serioasa care isi pretuieste clientii, nu? In plus, de foarte multe ori pungile primite in magazine sunt folosite pentru a impacheta sau pentru a transporta diverse bunuri la prieteni sau la familie, precum hainele sau mancarea. Acest lucru va ajuta si alti oameni sa intre in contact cu imaginea dumneavoastra. Acestia vor deveni interesati de produse, deoarece vor vedea calitatea pungii, a imprimeului si logo-ul le va atrage atentia. Determinati sa afle cu ce va ocupati, acestia se pot transforma la randul lor in clienti.

Alta varianta ar fi sa personalizati pungile cu mesaje potrivite de sarbatori. Puteti alege pana la maxim 4 culori pentru grafica pe care o doriti imprimata pe pungile biodegradabile. Cu astfel de mesaje clientii se vor simti si mai aproape de afacerea dumneavoastra.

  • Tipuri de pungi biodegradabile

Pungile biodegradabile vin sub doua forme – tip maieu si tip banana. Pungile maieu au dimensiuni cuprinse intre 23×35 cm si 40×60 cm. De cealalta parte, pungile tip banana pot fi produse doar la dimensiuni mici, respectiv 22×30 cm sau 25×35 cm. Oricare ar fi domeniul afacerii tale, cu siguranta Maestrul Pungescu are pungile biodegradabile cele mai potrivite pentru tine!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button