Știrile zilei

Răsturnare de situație în cazul morții Alexiei

Dezvăluire cutremurătoare în cazul morții Alexiei R., râmniceanca de 19 ani, decedată la începutul lunii aprilie într-un accident produs pe cel mai periculos drum din regiune: E85. Potrivit Campus TV, nu fata ar fi condus mașina care s-a izbit de separatoarele de sens, ci prietenul ei, care în tot acest timp ar fi încercat să scape de răspundere.

Tragedia în care a murit Alexia s-a produs în noaptea de 4 aprilie 2023, în zona localității Oreavu. La momentul respectiv, presa a scris că fata, care urma să își serbeze serba ziua de naștere, a decis să meargă împreună cu prietenul ei la Buzău, cu mașina pe care o primise cadou de la părinți.

La un moment dat, mașina celor doi a lovit separatorul de sens din beton, după care a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe câmp. Încă de la început, anchetatorii au avut multe semne de întrebare în jurul producerii accidentului.

Din păcate, Alexia nu a supraviețuit, fiind găsită decedată înăuntru de echipajele medicale.

Prietenul ei a fost rănit, motiv pentru care a trecut ceva timp până când a putut fi audiat. La prima întâlnire cu anchetatorii, băiatul de 20 de ani a mărturisit însă totul:

Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că, de fapt, la volanul mașinii care s-a izbit de separatoarele de sens, autoturismul răsturnându-se apoi pe câmp, se afla prietenul Alexiei, nu tânăra de 19 ani, care a pierit în urma accidentului.

Recent, chiar tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Grebănu, a fost cel care, probabil măcinat de remușcări, le-a mărturisit anchetatorilor că el conducea mașina, iar Alexia era pasagera din dreapta. S-a întâmplat la prima audiere din dosar, dat fiind faptul că tânăruldin cauza problemelor de sănătate produse în urma accidentului, nu a putut fi chemat la audieri.”, scrie Campus TV.

Acum, tânărul va fi judecat pentru ucidere din culpă și riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Campus TV a decis să publice noile date din anchetă ca o reparație morală față de ceea ce s-a scris, la momentul respectiv, invocându-se lipsa de experiență a tinerei care ar fi produs accidentul.

Articolul integral poate fi citit AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button