Știrile zileiUtile

Relaxarea joacă un rol important pentru stările zilnice. Alegeți Stailer pentru programări la salon

Atât de multe probleme au tot apărut în viața noastră în ultimii ani, încât parcă am și uitat cum să ne mai bucurăm, cum să ne mai și relaxăm. Din cauza situației pandemice multe vieți au fost date peste cap și programul de zi cu zi al oamenilor s-a schimbat peste noapte și am fost nevoiți să ne readaptăm constant la schimbări. Astfel că pauzele și momentele de respiro au cam lipsit din viața noastră, dar acum este momentul să schimbăm acest lucru.

Relaxarea este foarte importantă pentru starea noastră din fiecare zi, atât cea fizică, dar și cea psihică. Astfel că nu trebuie să uităm că uneori să mai alegem și timp pentru noi, pentru propriile nevoi și de ce nu pentru niște schimbări cu privire la aspectul fizic. În acest sens aplicatia Stailer poate fi de mare ajutor, încât să nu mai pierdem timp cu tot acel proces cu privire la programarea clasică la salon prin apeluri telefonice care nu ducea de foarte multe ori la rezultate pozitive.

Pauză pentru propria persoană – Stailer un partener de încredere

Săptămânile agitate cu probleme peste probleme și liste cu task-uri care parcă nu se mai termină niciodată au nevoie și de câte o pauză. Dacă vreți să le puteți face pe toate și să aveți o viață echilibrată, astfel încât să nu ajungeți în momentul de colaps trebuie să luați câte o pauză. Deci, o vizită la salon poate fi prilejul perfect pentru a vă relaxa, dar și pentru a beneficia de un boost de energie.

Astfel că persoanele care vor să ajungă exact atunci când au timp liber pe scaunul unui stilist pot apela la aplicația Stailer. Puteți realiza acum o programare online direct pe site sau pe aplicație. Stailer are și varianta de platformă online, numai că după o primă utilizare veți vrea cu siguranță să o aveți mereu la îndemână prin intermediul aplicației.

Puteți găsi cu ajutorul Stailer locurile libere la salon pentru orice moment aveți nevoie, la orice stilist din orașul vostru.

Cum puteți găsi stiliștii disponibili?

Pe Stailer trebuie doar să alegeți variantele din lista de filtre care se pliază pe cerințele voastre. Astfel că va trebui să completați cu orașul, genul, serviciu, data și ora la care puteți ajunge la salon și cu siguranță dintre toți stiliștii din oraș care sunt înscriși va fi cel puțin unul disponibil pentru ziua și ora respectivă.

Aplicația Stailer este complet gratuită pentru oricine și nu există o limită de programări. La fiecare stilist disponibil puteți vedea informații relevante care să vă ajute să luați alegerile potrivite. Veți ști de înainte cam care este timpul de lucru pentru acel serviciu, care este prețul și poate câteva poze cu alți clienți de înainte și după. Astfel veți ști dacă este stilistul potrivit pentru ceea ce aveți nevoie.

Alegeți și relaxarea nu doar munca pentru că viața este prea scurtă să o pierdeți numai cu probleme. Schimbările cu privire la aspectul fizic pot avea aceleași rezultate precum o mini vacanță. Pentru o sumă modică veți avea parte de schimbările de look și de stare de bine.

Alegeți Stailer pentru programările la salon!

Contact:

[email protected]

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button