CORONAVIRUS

Reprezentanții McDonald's reacționează după incidentul din restaurantul buzoian

La solicitarea Ziua de Buzău, reprezentanții McDonald’s Romania au transmis un punct de vedere oficial referitor la incidentul, de acum câteva zile, din restaurantul buzoian.
Pe 13 aprilie, un tânăr din Buzău acuza conducerea restaurantului că i-a servit un sandviș McPuișor care conținea un  vierme. Clientul a amenințat că va merge la Oficiul pentru Protecția Consumatorului, însă, cel mai probabil, a renunțat la idee. Angajații fast-food-ului au susținut că obiectul din interiorul sandvisului este un zgârci. De altfel, reprezentanții lanțului de restaurante afirmă că este posibil ca, în procesul de productie, pe lângă pulpa si pieptul de pui, să rămână, McDonalds-4-956x493accidental, si alte părți naturale în produsul semipreparat.
Redăm, mai jos, comunicatul de presă al McDonald’s:
„Principala noastra preocupare este legata de siguranta alimentara, responsabilitate pe care ne-o asumam zi de zi din respect pentru toti cei care ne calca pragul in restaurantele din intreaga tara. In felul acesta reusim sa oferim mereu, tuturor clientilor nostri, produsele la calitatea cu care i-am obisnuit in cei 20 de ani de cand suntem prezenti in Romania.
Fiecare dintre produsele noastre este preparat cu grija, din ingrediente de calitate care provin de la companii care sunt lideri in domeniul lor de activitate. Carnea de pui din McPuisor este un produs semipreparat din materie prima tratata termic, achizitionata de la furnizorul nostru aprobat din Uniunea Europeana, OSI Ungaria. Produsul este doar prajit in restaurant, in conditii de siguranta alimentara la cel mai inalt nivel.
Conform procedurilor interne, am informat furnizorul nostru privind situatia descrisa in articol. I-am solicitat sa verifice lotul de productie, procedurile interne de productie, dar si oferirea unui punct de vedere asupra situatiei
mentionate. Toate aceste verificari ale furnizorului nu au evidentiat niciun aspect care sa indice o problema de siguranta alimentara.
  • – Tinem sa precizam ca in procesul de productie, pe langa pulpa si pieptul de pui, pot ramane accidental si alte parti naturale in produsul semipreparat care este livrat catre noi.
In cadrul procesului de pregatire a materiei prime se incearca indepartarea lor. Cu toate acestea, pot aparea intamplator astfel de situatii in care o alta parte naturala din pui sa ajunga in produsul final.
Dorim sa va asiguram pe aceasta cale ca, impreuna cu furnizorii nostri, ne asiguram ca sunt respectate in permanenta standarde inalte de calitate pentru produsele noastre. Va invitam in restaurantele noastre pentru a vizita bucataria si pentru a vedea conditiile stricte de igiena si calitate in care sunt pregatite produsele McDonald’s, precum si nivelul de pregatire al angajatilor nostri.”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Asa spuneti toti reprezentatii fast food-urilor din Ro. Sa va scoateti bagati altceva.

    In bucatarie mare debandada si destrabal + mizerie si asa va scoateti voi?

  2. Daca ai sti tu ce curatenie este intr-un Mc’D n-ai mai vorbi prostii. Asa ca vezi-ti de treaba ta si comenteaza asupra unui lucru pe care chiar il cunosti….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close