Știrile zilei

Restricții suplimentare pe Unirii. Anunțul Primăriei Buzău

Începând de ieri, traficul rutier pe bulevardul Unirii este restricționat pe timpul nopții, circulația fiind posibilă pe o singură bandă, Decizia a fost luată de municipalitate pentru a le putea permite echipelor de muncitori să lucreze la realizarea lucrărilor instalații electrice pentru iluminatul pistelor pentru bicicliști.

Iată, mai jos, comunicatul de presă al Primăriei Buzău:

          Primăria municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier și pietonal începerea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții : „Reabilitare infrastructură rutieră, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoarele deservite de transportul public în Municipiul Buzău”. 

     Având în vedere începerea din data de 04.07.2022 a lucrărilor de săpătură/umplutură în intersecțiile Bulevardului Unirii cu străzile laterale, în vederea realizării lucrărilor instalații electrice pentru iluminatul pistelor pentru bicicliști,  traficul auto pe Bulevardul Unirii va fi restricționat pe o singură bandă în intervalul orar 21:00 – 06:00.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

PRIMAR,

Constantin Toma

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: