Știrile zilei

Romeo Lungu, PSD: „Pe 6 decembrie votezi ca să te salvezi!”

Un articol de opinie semnat de candidatul PSD la Camera Deputaților, Romeo Lungu

Iohannis promite și luna de pe cer, dar rezultate livrate până acum de cabinetul Orban sunt dezastruoase. Guvernul PNL a eșuat lamentabil atât în gestionarea crizei Covid-19 cât și în economie. 

Spitale sunt sufocate, școlile se deschid doar de alegeri, piețele sunt închise. HORECA a fost pusă la pământ, iar micii întreprinzători și-au văzut afacerile distruse. 500.000 de români au fost concediați, 200.000 de familii au rămas fără venituri, 1 milion de elevi nu au acces la educație și 3 milioane de români nu au avut acces la servicii medicale. De asta Orban nu mai poate rămâne la putere și după 6 decembrie! 

Pe 6 decembrie, românii pot opri Guvernul Orban! Prin vot! PSD are soluțiile și specialiștii capabili să pună capăt crizei sanitare. Programul de guvernare PSD prevede măsuri bune și concrete pentru toate sectoarele importante ale României: 

  • Pentru Economie, Finanțe și Muncă, PSD are în vedere asigurarea siguranței locurilor de muncă, scăderea impozitului pe salarii, sprijinirea salariaților cu copii, creșterea salariului minim și creșterea graduală a pensiilor. 
  • Pentru Sănătate, programul de guvernare prevede atât măsurile urgente anti-Covid19, testarea tuturor categoriilor expuse, creșterea capacității de răspuns și a dotărilor ATI și un parteneriat constructiv cu cetățenii, dar și măsuri care prevăd îmbunătățirea sistemului de sănătate prin creșterea accesului la sănătate, acces neîngrădit la medicamentele esențiale și îmbunătățirea semnificativă a condițiilor din spitalele existente.
  • Pentru Educație, PSD dorește să implementeze programul național ”Școala cu program prelungit”, biblioteci virtuale, burse pentru șanse egale la educație și învățământ funcțional cu discipline cu aplicabilitate practică.
  • Agricultura, un sector strategic pentru PSD, va beneficia de măsuri de susținere a produselor agro-alimentare românești, măsuri de dezvoltare a rețelei de irigații, sprijinirea fermierilor și dezvoltarea capacității de procesare a produselor din acest sector.
  • Dezvoltarea și Accesarea de Fonduri Europene este  un alt capitol important care va viza proiecte  de dezvoltare, asigurarea unui program de 3 miliarde de euro pentru comunitățile locale, dezvoltarea a 42 de orașe inteligente și formarea a 100 de orașe competitive până în 2024.
  • Programele pentru Energie și Mediu ale PSD prevăd măsuri pentru protejarea pădurilor prin revitalizarea ”Radarului Pădurilor”, programe de susținere a consumatorilor vulnerabili și de reducere a poluării în marile orașe.

PSD este singurul partid care are siguranța locului de muncă drept prioritate a guvernării! Pentru dreapta, soluția standard la criza economică este austeritatea!

Pe 6 decembrie alege siguranța unui trai mai bun!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button