Educaţie

S-a dat startul înscrierii liceelor în Concursul Național „Tinerii Dezbat”

În perioada 25-26 aprilie, profesorii selectați participă la seminarii de formare susținute de traineri ARDOR (Asociația  image-2014-12-8-18778739-0-dezbatereRomână de Dezbateri, Oratorie și Retorică). Între 30 mai și 14 iunie vor avea loc etapele concursului.
Ministerul Educației și Cercetării Științifice, alături de partenerii săi – ARDOR , în parteneriat cu Romanian-American Foundation, Reprezentanța UNICEF în România, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării și Departamentul pentru Relații Interetnice, anunță lansarea celei de-a VI-a ediție a Concursului Național „Tinerii Dezbat”  Cunoscută ca „olimpiada dezbaterilor”, competiția se desfășoară în toată țara în perioada 23 martie – 15 iunie 2015 și este cuprinsă în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către M.E.C.S. în anul școlar 2014-2015.
Timp de 3 zile, cele mai bune echipe se înfruntă în etapa finală a competiției. La sfârșitul etapei naționale, se desemnează campionii naționali la „olimpiada dezbaterilor” Tinerii Dezbat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close