Știrile zilei

S-a deschis cea mai modernă spălătorie auto din Buzău (GALERIE FOTO)

Viitorul spălătoriilor auto pare să fie sistemul self-service. O demonstrează numărul tot mai mare de afaceri care implementează acest sistem util și avantajos de ambele părți. Iar când în ecuație apare cea mai modernă tehnologie în materie de spălare a autovehiculelor, afacerea se anunță a fi una de succes.

Ieri a avut loc deschiderea oficială a celei mai mari și performante spălătorii auto self service din România. Cu o suprafață de 2000 de metri pătrați, 7 piste de spălare și 10 posturi pentru finisat interiorul, spălătorie RACE CAR WASH de pe Șoseaua Spătarului se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, care pot încheia contracte prin intermediul cardurilor.

Investiția a costat 110.000 euro, spălătoria fiind dotată cu echipamente de înaltă performanță ale producătorului polonez Bkf, comercializate în Romania de Ecoteh Tehnologii Ecologice S.R.L. Buzău.

Clienții au la dispoziție două opțiuni de spălare: 2.5 lei/fisă, cu o durată de 2.5 minute, spălare cu apă rece (3 boze) și 2 lei/fisă, durată de 100 secunde, spălare cu apă caldă și 5 programe (4 boxe).

Printre principalele avantaje ale noii spălătorii se numără:

  • spălare cu apă caldă
  • detergent pudră sau lichid de înaltă calitate care nu ataca lacul sau ornamentele din crom
  • 5 programe de spălare cu presiune reglabilă ce asigura o spălare eficientă și comodă chiar și pentru femei
  • ceară cu apă caldă
  • dedurizare și osmoză de înaltă calitate cu agent de uscare
  • aspirator dublu foarte puternic cu pistol de suflat

De asemenea, clienții mai beneficiază de soluție de cauciuc gratuită, aparate de vending cafea și bonusuri la utilizarea cardurilor.

Spălătoria Race Car Wash este situată la ieșirea din Buzău spre Spătaru, vizavi de After City Club și are program non-stop.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5