Știrile zilei

S-a dezechilibrat, a rupt un gard și a zburat cu motocicleta în curtea unei case

Tânărul este în stare gravă.

Un tânăr din comuna buzoiană Berca a ajuns astăzi cu multiple leziuni la UPU Buzău, după ce a fost victima unui grav accident de motocicletă.

Tânărul se deplasa astăzi cu motocicleta pe DN 10, prin localitatea Cislău în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un gard din beton și a plonjat în curtea unei case.

Imaginile de la fața locului relevă gravitatea impactului. Bubuitura i-a scos pe oameni la porți, iar cei mai curajoși au sărit să îi acorde primul ajutor.

Oamenii l-au găsit zâcând în curte, dincolo de gardul din beton pe care l-a distrus. Tânărul s-a ales cu multiple fracturi și a fost transportat conștient la spital, unde primește îngrijiri.

Starea sa este însă gravă, iar medicii sunt rezervați în privința prognosticului.

Dr. Ștefania Manolescu, director medical al spitalului și chirurg aflat astăzi de gardă, a transmis că pacientul va intra în sala de operație. El a suferit un traumatism de coloană cervicală cu fracturi, fractură scapula bilateral, traumatism toracic forte cu fracturi costale, hemopneumotorax stâng cu contuzie pulmonară importantă pe stânga și hemoperitoneu.

Evenimentul rutier s-a produs în zona localității Poienile din comuna Cislău, după cum transmite IPJ Buzău:

Din primele date de la fața locului a reieșit că un motociclist de 30 de ani, din Berca, în timp ce se deplasa pe direcția Brașov către Buzău, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!