Știrile zilei

S-a dezlănțuit URGIA. Microbuz aruncat pe câmp de viscolul puternic

Se văd primele efecte ale viscolului asociate cu ninsorile abundente. Un microbuz cu pasageri a ieșit în decor pe drumul spre Brăila, fiind nevoie de escorta Poliției care să îl însoțească până la ieșirea din județ. O operaţiune de salvare s-a încheiat cu succes, 12 persoane fiind salvate din calea naturii dezlănţuite.

O situaţie deosebită a fost înregistrată în această dimineaţă pe raza localităţii Bentu, unde un microbuz  care transporta 11 pasageri de la aeroportul Otopeni către Brăila a fost aruncat pe camp de vântul puternic. În jurul orei 02:00, pe DN 2B, în dreptul localităţii Bentu, un microbuz cu 11 pasageri ce se deplasa în direcţia Galaţi a derapat usor în afara carosabilului fără a se răsturna. S-a intervenit cu un utilaj de pe raza localităţii pentru a fi repus în circulaţie. Microbuzul si-a continuat deplasarea către Brăila însoţit de un echipaj de poliţie, la limita de judeţ fiind preluat de un echipaj de poliţie din cadrul IPJ Brăila.

Pasagerii şi şoferul au intrat  în panică şi au sunat la numărul de urgenţă 112. În cele din urmă, maşina a fost remorcată şi repusă pe şosea de o echipă de intervenţie de la Compania de Drumuri Naţionale, cei 12 fiind acum în afara oricărui pericol.

În județul Buzău, din cauza ninsorii abundente şi a vizibilităţii reduse, la ora 5,30 a fost luată măsura opririi circulaţiei rutiere pe sectoare de drum de pe DN2C Buzău–Slobozia, DNE85 Buzău–Râmnicu Sărat, DN2B Buzău–Brăila şi DN22 Râmnicu Sărat-Brăila.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: