Știrile zilei

S-a urcat cu mașina pe trotuar, lovind în plin doi pietoni / Unul este acum la București, în stare gravă

Inconștiența unor șoferi duce la adevărate tragedii, mai ales atunci când combină alcoolul cu dorința de a conduce. O dovedește numărul mare de accidente rutiere în care principala cauză o constituie consumul de alcool în timpul șofatului.accident
Un astfel de accident s-a produs duminică, pe strada Orizontului din Buzău, unde doi pietoni aflați pe trotuar au fost loviți în plin de un autoturism scăpat de sub control. La volanul acestuia se afla un tânăr de 27 de ani, care, înainte de a se urca în mașină, consumase băuturi alcoolice.
Din primele informații, șoferul ar fi pierdut controlul într-o cubă la dreapta, mașina părăsind carosabilul și ajungând pe trotuar, unde doi pietoni mergeau liniștiți, fără a se gândi la ce îi așteaptă. În urma loviturii, cei doi au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru unul dintre ei medicii luând decizia transferării la un spital din București, din cauza rănilor grave.
Șoferul nu a fost reținut, însă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.
loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button