Știrile zilei

Șanțurile care ne-au distrus nervii. Și mașinile.

UPDATE: Contactat de publicația noastră, viceprimarul Ionuț Apostu a precizat că lucrătorii au turnat primul strat, după care urmează frezarea și un nou strat de asfalt. Nu au reușit din cauza ploilor, însă acest lucru va fi făcut în zilele următoare.


ȘTIREA INIȚIALĂ: De aproape două săptămâni, câteva șanțuri transversale săpate pe tronsonul cuprins între Arhiepiscopie și intersecția Marghiloman-Bucegi pun la grea încercare nervii șoferilor și articulațiile mașinilor.

Motivul pentru care au fost săpate șanțurile se știe: introducerea în subteran a cablurilor electrice pentru semafoare. Motivul pentru care zac de atâta timp neasfaltate… rămâne însă o enigmă.

Cert este că nu e zi în care șoferii să nu se plângă de disconfortul creat și de aglomerația formată în zonă, mai ales la orele de vârf. Pentru că nu poți trece cu viteză peste șanțuri dacă ți-e milă de mașină, trebuie să reduci viteza considerabil. Apoi și cel din spate, și cel din spatele lui, și tot așa.

Un strat de asfalt a fost turnat zilele trecute, dar șanțurile nu sunt încă la nivelul căii de rulare. Rămâne de văzut cât va mai dura această situație care, la o adică, s-ar putea rezolva în doar câteva ore.

5 Comments

  1. Trebuie sa i mulțumim tovarasului primar care iar bifează iar un eșec cu firmele care oferă un paraindarat considerabil ptr a face nimic. Ar fiu o soluție politia rutiera dar și ei sunt comandați politic adică de tovarășul primar

  2. Sunt făcute în bătaie de joc fata de fiecare participant la trafic,plus cei de la strabag care la fel o fac în zona noului lidl de au lăsat neasfaltat .Toate astea se pot rezolva dar așteptăm să ne înjure lumea sau sa ploua ca poate mai amânăm ca oricum ce ne interesează pe noi ca și firma /firme de prostii care își distrug masinile

  3. Apreciez nesincer grija vicelui fata de neirosirea banilor publici pe cate doua roabe de asfalt per sant, asfalt care ulterior s-ar face praf, cum au obiceiul in ultimul timp cam toate lucrarile inca nefinalizate din urbe. Culmea e ca prin oras se lucreaza cu asfalt, nu-i ploua. Si la Apostu o fi tot de la ”cei cu softu’”… Doamne, cat ne mai suporti fraieri asa pe Pamantul acesta?

  4. Există o logica în toate. Cand beneficiarii sunt nemultumiti iar cel care-i ales sa le chiverniseasca orasul e tacut, aplanant ba chiar explicativ în favoarea contractorilor, chiar daca 𝐮̶𝐧̶𝐞̶𝐨̶𝐫̶𝐢̶ mereu cu argumente de noaptea mintii in fata evidentei, apare o intrebare la care specia umana a inventat institutii abilitate sa raspunda. Sunt absolut de acord ca tot specia umana a inventat si Omerta, asa ca…

  5. EU CRED CA DOM PRIMAR ARHITECT AL ORASULUI BUZAU ASTA A VRUT SA LASAM MASINILE ACASA SI SA MERGEM PE JOS SAU CU BICICLETA SAU AUTOBUZ TOT DINSUL A IMPLEMENTAT IN PRIMARIE SISTEMUL KAIZAR CU VARZA SI O SA MAI FACA CITE CEVA EU ZIC SA DEA STAFETA ALTCUIVA SI SA IASA LA PENSIE CA NEA DAT DE NE A JULIT , LASANEEEEEEEE , LASANEEEEEE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button