CORONAVIRUS

Sărbătoare în Poliția Română | Este ziua chestorului buzoian Bogdan Despescu

Chestorul Bogdan Despescu, şeful Poliţiei Române, împlineşte astăzi 45 de ani. Despescu s-a născut pe data de 8 iunie 1972, în Nehoiu, judeţul Buzău, este căsătorit şi are un copil.

De-a lungul timpului, Bogdan Despescu a mai ocupat funcţii precum: inspector-șef al IPJ Constanța, adjunct al inspectorului-şef în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, şef Serviciu Cabinet în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova.

Şeful Poliţiei Române este coautor al lucrărilor „Forme de manifestare a criminalităţii economico-financiare în România“ (Editura Renaşterea Culturală, 2010) şi „Societăţile comerciale şi criminalitatea economico-financiară“ (Editura Lux Libris, 2007).

Întâlnire cu directorul FBI, Andrew McCabe

Bogdan Despescu a primit Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă“ în grad de Cavaler la 18 decembrie 2006, conferit pentru servicii deosebite în îndeplinirea misiunilor specifice, devotamentul faţă de instituţiile statului de drept, realizările obţinute în vederea combaterii fenomenului infracţional în contextul integrării europene şi armonizării operaţionale cu structurile similare euroatlantice.

Mai mult decât atât, Despescu a primit şi Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă“ în grad de Ofiţer la 5 iulie 2012, conferit în semn de apreciere pentru implicarea directă în combaterea efectelor provocate de condiţiile meteorologice excepţionale din iarna anului 2011 – 2012, prin salvarea de vieţi omeneşti, deblocarea drumurilor şi ajutarea populaţiei sinistrate, pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredinţate de-a lungul întregii sale cariere.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. La multi ani in puscarie , om de nimic ce esti , om invidios …om fara carcater….mai aveam putin si renuntam la.a scoala din cauza ta….om fara suflet familia mea s-a destramat din cauza ta ….om fara constiinta ce esti….visele mele s-au naruit din cauza ta pentru ca ai avut invidie si ranchiuna ….iti era frica ca ramai fara functie….nu doresc raul.nimanui…insa tu mi-ai facut foarte mult rau….sunt orfan de mama….si pe zi ce trece si fara tata…totul din cauza ta pentru ca nu gandesti…imi doresc sa patesti pe jumatatea cate am.patit eu la aniiiiii meiiiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close