Fără categorie

Scandal și focuri de armă, aseară în Dorobanți

Sandal cu focuri de armă aseară pe strada Prelungirea Dorobanți, unde membrii unei familii au provocat un scandal monstru.

Inițial, oamenii legii fuseseră sesizați de către o tânără care s-a plâns că mai mulți bărbați băuți o amenință. Întrucât cele două grupuri se manifestau violent (se agresau, folosind obiecte contondente), poliţiştii sosiți la fața locului au solicitat sprijin prin staţia de emisie recepţie, după care au somat verbal persoanele respective să înceteze, însă acestea au refuzat.       n

Bătaia s-a încins și mai tare, atunci când un bărbat de 57 de ani a încercat să-l atace cu furca pe un tânăr de  30 de ani – a căzut în urma loviturilor primite.

După ce a somat că va folosi armamanetul din dotare, poliţistul a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, fapt ce a condus la dispersarea grupului.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie care au procedat la identificarea celor care au participat la scandal, respectiv cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 59 de ani şi trei femei între 21 şi 40 de ani.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Buzău, pentru cercetări.

După ce a fost examinat de personalul medical, tânărul de 30 de ani a depus plângere penală împotriva unuia dintre participanţii la scandal, în vârstă de 23 de ani, pentru infracţiunea de „lovire sau alte violenţe”.

Scandalagiii au fost ”recompensați” cu amenzi ustuătoare, pe care nu le va plăti nimeni, având în vedere că toți banii bătăușilor se duc pe băutură.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */