Consiliul Județean BuzăuȘtirile zilei

BUZĂU: Șoseaua care ne scurtează drumul cu 50 de kilometri va fi asfaltată!

Veste nesperată, pentru locuitorii văii Slănicului și cei ai dealurilor Blăjanilor. Drumul Județean 215 A, care leagă indirect E85 de comuna Beceni va fi asfaltat cu fonduri de la Consiliul Județean Buzău.

Anunțul a fost făcut zilele trecute de Primăria comunei Beceni, care a făcut demersuri pentru reabilitarea și asfaltarea acestei rute ce scurtează traseul dintre valea Slănicului și zona E85 – Fundeni Zărnești cu mai bine de o oră.

În prezent drumul este circulabil, însă, nefiind asfaltat, le dă mari bătăi de cap șoferilor. Așa se face că mulți dintre aceștia preferă să parcurgă 30 de kilometri pe DJ 203K, până la Mărăcineni, după care fac stânga pe E85 și mai merg încă 25-30 de kilometri până în localitățile Aliceni, Sudiți, Fundeni, Zărnești sau Blăjani.

De la Blăjani, șoferii pot ajunge ușor în E85 prin Sorești și Zilișteanca.

  • Consiliul Județean scoate județul din noroi.

În această perioadă, în județul Buzău se lucrează pe mai multe drumuri ce vor reconecta zone îndepărtate de civilizație. Astfel, DJ 2015A se alătură drumurilor vitale dintre Vintilă Vodă și Bisoca, dintre Năeni și Fințești, de la Buda Crăciunești sau celui care despică valea Slănicului și ajunge la Robeasca, la limita cu județul Brăila, adică lui 203K.

VESTE BUNĂ! Se va asfalta Drumul Județean 215A, IZVORU-DULCE – BLĂJANI!

Gepostet von Comuna Beceni am Montag, 6. Juli 2020

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: