CORONAVIRUS

Se caută talente! Caravana Next Star ajunge și la Buzău

E talentat, iubeşte scena şi îi place să fie în centrul atenţiei? Copilul tău are toate şansele să devină noul „Next Star” al României! Caravana show-ului cu prichindei a plecat deja în căutare de copii frumoşi, deştepţi şi făcuţi pentru a fi vedete.

Celebrul concurs de talente  își „recrutează” viitoarele vedete. Sâmbătă, 21 next-stariunie, începând cu ora 11:00,  la Palatul Copiilor din Buzău se desfăşoară preselecții pentru cel de-al patrulea seon al emisiunii de la Antena 1.

Pot participa la preselecții concurenți cu vârsta cuprinsă între 4 ani și 13 ani, însă trebuie să se prezinte însotiți de către un părinte sau un tutore ori un adult care face dovada unei împuterniciri în acest sens de la părinți sau tutorele legal, după cum se precizează în regulamentul concursului.

Este necesar ca fiecare persoană care însoțește un minor care se prezintă la preselecție să aibă un document de identitate.

Organizatorii preselecțiilor caută copii cu abilități deosebite, care să fie în același timp amuzanți, atractivi și carismatici, unici prin felul în care se prezintă. Orice element ce dă dovadă de originalitate și creativitate va fi  apreciat.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button