AdministrațieȘtirile zilei

Sfârșit de an liniștit la Consiliul Județean. Boardul instituției, completat ieri

După un an greu, dar cu realizări peremptorii, la Consiliul Județean Buzău e liniște. Președintele Petre Emanoil Neagu pare să fi găsit soluția Baciu_Gabriel_Paul_1optimă în ceea ce privește conducerea instituției și își propune să realizeze și alte proiecte pentru buzoieni. Joi, consilierii județeni l-au ales, cu majoritate de voturi, pe cel de-al doilea vicepreședinte al CJ, social-democratul Gabriel Baciu.
Consiliul Județean și-a ales cel de-al doilea vicepreședinte. În ședința ordinară de joi, 17 decembrie, consilierii județeni și-au exprimat acordul ca social-democratul Gabriel Baciu să devină numărul doi în instituția de pe Bulevard. Pe celălalt post a fost deja ales fostul director al Centrului Județean de Cultură și Artă, Adrian Petre.
Cele două posturi au devenit vacante în ultimul an. Șirul demisiilor a început cu vicele liberal Cristinel Romanescu, cel care și-a depus mandatul Neagu Em.după ce a fost acuzat că pactizează cu PSD-ul. Și Petre Emanoil Neagu a fost nevoit să lase scaunul de vicepreședinte, însă pentru a ocupa biroul președintelui, devenit vacant prin demisia lui Cristinel Bîgiu.
Cu șase luni înaintea alegerilor locale, lucrurile au intrat pe făgașul normal, ceea ce nu poate aduce decât beneficii actului administrativ județean. Pentru următorul an, reprezentanții Consiliului Județean își propun, printre altele, reabilitarea clădirii în care a funcționat Spitalul Brătianu și continuarea lucrărilor la podul de la Vadu Pașii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: