Știrile zilei

Și-a găsit sfârșitul la doar 42 de ani / Descoperire macabră pe un câmp din Costești

Un bărbat de 42 de ani, din Costești, a fost găsit decedat de către polițiști pe o luncă situată între satele Spătaru și Costești. Constantin Stroe plecase de acasă la orele amiezii, după o discuție cu soția și, cel mai probabil, a fost fost răpus de frig.mort-frig-1
Alertați de săteni, polițiștii s-au deplasat imediat în locul indicat, unde au descoperit cadavrul bărbatului. Aceștia au stabilit că persoana decedată era un bărbat de 42 de ani din comuna Costeşti, a cărui dispariţie fusese sesizată Poliţiei în ziua de 25 octombrie. El plecase de la domiciliu în ziua de 24 octombrie, în jurul orei 14.30, pentru a-şi ajuta un cunoscut la o stână, iar în aceeaşi seară, în jurul orei 18.30, a plecat de la stână fără a fi însoţit. Se pare că omul avea probleme cu vederea și, la lăsarea întunericului, s-ar fi rătăcit și ar fi înghețat de frig.
La momentul sesizării dispariţiei, au fost declanşate activităţile specifice unor astfel de cazuri, în activităţile de căutare fiind angrenaţi poliţişti din cadrul Secţiei 5 poliţie rurală Costeşti, Serviciului de Investigaţii Criminale, voluntari din comuna Costeşti, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.
La examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violenţă, trupul neînsuflețit fiind transportat la Morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button