Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Șoc într-o comună din Buzău | Bărbat arestat, după ce ar fi agresat mai multe fetițe

UPDATE: În urmă cu puțin timp, Biroul de presă al IPJ Buzău a transmis un comunicat de presă care lămurește aspectele prezentate mai jos:

„Ieri,1 martie, în baza probatoriului administrat de polițiști, sub coordonarea parchetului, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

În data de 27 februarie, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov au fost sesizați prin plângere de către o femeie, în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că fiica sa minoră a fost agresată sexual. Fapta ar fi fost comisă în perioada iunie 2021-decembrie 2022. Imediat după sesizare a fost constituită o echipă operativă, care a demarat cercetări pentru a stabili dacă cele sesizate se confirmă, în vederea luării măsurilor legale.

Din investigații a reieșit că bănuit de săvârșirea faptei este un vecin al familiei părții vătămate, un localnic în vârstă de 51 de ani. Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi săvârșit fapte asemănătoare cu victimizarea mai multor minori, din aceeași localitate.

În data de 28 februarie, pe bază de ordonanță, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea parchetului, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.”, a transmis IPJ Buzău.


ȘTIREA INIȚIALĂ: Cunoscuții unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna buzoiană Cozieni, nu-și revin din șoc după ce acesta a fost arestat, zilele trecute, sub acuzația de întreținere de relații sexuale cu un minor. De-a lungul timpului, individul ar fi agresat mai multe fetițe.

Informațiile despre monstruoasele fapte ale bărbatului au început să circule printre localnici la începutul acestei săptămâni, atunci când individul ar fi fost ridicat de polițiști din curtea bisericii. Acolo se afla acolo pentru a ajuta la lucrările de renovare, în această vară urmând a fi făcută resfințirea lăcașului de cult.

Potrivit primarului comunei Cozieni, Daniel Panaitescu, șocul este cu atât mai mare cu cât bărbatul era cunoscut drept un om gospodar, respectuos și implicat în viața comunității. Neoficial, el ar fi recunoscut faptele de care este acuzat.

Poliția și Parchetul nu au dorit să facă publice informații din dosar, pentru a nu afecta ancheta. Localnicii vorbesc însă pe la colțuri despre incredibilul caz de viol în care sunt implicați minori.

  • Cum s-ar fi întâmplat totul?

Potrivit unor localnici, bărbatul este căsătorit și are două fete care, la rândul lor, au copii. În curtea familiei obișnuiau să vină și alți copii din sat, pentru a se juca împreună.

Nu se știe în ce împrejurări au avut loc faptele, însă localnicii spun că bărbatul ar fi agresat sexual mai multe fetițe, pe care le ducea la o altă locuință a sa, aflată în construcție. Ulterior, le spunea să nu vorbească nimănui despre cele întâmplate.

Un părinte ar fi fost cel care ar fi descoperit monstruoasele fapte. Poliția a intrat pe fir, iar în cursul zilei de marți, individul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost arestat pentru 30 de zile.

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button