Știrile zilei

ȘOCANT! S-a încuiat în cameră și a înghițit un pumn de pastile!

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din C.A.Rosetti,  și-a pus capăt zilelor aseară, înghițind un pumn de pastile.  Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Frățilă I. era căsătorit și avea un copil care suferea de o afecțiune teribilă. Aseară, ajuns la capătul puterilor, bărbatul a decis să își încheie socotelile cu viața. Potrivit vecinilor, in jurul orei 20:00, el s-a încuiat într-o cameră și a înghițit peste 20 de pastile de Ketonal.

Pentru că nu i-a mai răspuns, soția a chemat vecinii. Un bărbat a spart ușa și l-a găsit pe soțul femeii căzut la pământ. Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Dumnezeu sa te ierte, nea Nelu !!! Nu pot sa inteleg ce te determinat sa faci aceasta greseala. Vali avea nevoie in continuare nevoie de tine stiind ca tu ii puteai dărui dragostea adevarata de tata . Condoleante familiei si mai ales băiatului lui care va avea un șoc puternic stiind ca omul care ii spunea tata nu va mai fi lângă el cand avea cea mai multa nevoie de el.”, a scris consăteanul Vali Dinu pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: