PoliticăȘtirile zilei

Social-democrații buzoieni, reuniune importantă pe litoralul românesc

[mks_col] [mks_two_thirds]

Peste o sută de social-democrați din Buzău și-au dat întâlnire, la sfârșitul săptămânii trecute, într-o stațiune de pe litoralul românesc, pentru a socializa și a avea un ultim respiro împreună înaintea alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Reuniunea i-a inclus și pe unii dintre consilierii județeni prezenți la mare pentru cursurile de perfecționare, care au fost cazați însă într-o altă stațiune.

Întâlnirea a fost mai degrabă una de coeziune a grupului decât o vizită de lucru, având în vedere că pe litoral ar fi fost prezenți, alături de familii, mai toți primarii din județ și toți stâlpii partidului, în frunte cu președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu. Deși a fost mai degrabă o întâlnire „de familie”, așa cum s-au obișnuit să se organizeze pesediștii pentru a păstra echipa unită, la întâlniri s-a făcut și oarece politică, centrul discuțiilor fiind, se pare, alegerile parlamentare din 11 decembrie, la care PSD speră să câștige cât mai multe portofolii.

Astfel, PSD este primul partid din Buzău care „fură startul” și schițează un plan de bătaie în contextul apropierii precampaniei electorale. Totuși, în urma reuniunii, care s-a încheiat duminică seară, nu au fost luate decizii definitive.

De la întâlnire nu au lipsit primarul Constantin Toma și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, ultimul fiind prezent la mare și alături de consilierii județeni, aflați la obișnuitele cursurile de perfecționare derulate de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

[/mks_two_thirds] [mks_one_third]
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Pe 11 decembrie, în România au loc alegeri parlamentare. La Buzău sunt puse la bătaie șapte mandate de deputat și trei de senator, iar PSD, cotat cu cele mai mari șanse în lupta electorală, speră să ocupe cele mai multe fotolii în Parlament. Sub conducerea lui Marcel Ciolacu, organizația buzoiană a trecut deja un test important, acela al alegerilor locale, la care PSD Buzău a câștigat cam tot.

sectie-de-votare

[/mks_one_third] [/mks_col]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button