Știrile zilei

Social-democratul Ion Coman vrea să înființeze la Cislău un centru medical modern

Candidatul PSD la Primăria comunei Cislău, Ion Coman, anunță demararea procesului de strângere de semnături pentru realizarea unui proiect extrem de necesar comunității. Este vorba despre înființarea Centrului Medical Cislău, care ar urma să răspundă nevoilor a mii de locuitori din zonă.

Primul pas către realizarea acestui proiect ar fi fost deja făcut, potrivit lui Ion Coman. De altfel, în postarea sa, cunoscutul antreprenor, care candidează anul acesta la Primăria Cislău, până în acest moment s-au strâns aproximativ 1900 de semnături.

Coman mai spune că, în curând, proiectul „va intra pe agenda autorităților competente”, pentru a deveni realitate:

„𝐃𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐂𝐢𝐬𝐥𝐚̆𝐢𝐞𝐧𝐢, 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐚𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐂𝐢𝐬𝐥𝐚̆𝐮,
Va anunț pe aceasta cale ca in urma procesului “STRÂNGERE DE SEMNĂTURI PENTRU REALIZAREA CENTRULUI MEDICAL CISLĂU – INIȚIATIVĂ SUSȚINUTĂ DE dl. Coman Ion”, proiect demarat in luna februarie s-au strâns aproximativ 𝟏.𝟗𝟎𝟎 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢, 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐧𝐚𝐭̦𝐢, 𝐯𝐚̆ 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐢𝐦!
Sănătatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre, care are un impact semnificativ asupra calității vieții și asupra societății în ansamblu.
Va garantez pe aceasta cale ca in cel mai scurt timp posibil acest proiect va intra pe agenda autorităților competente, 𝐢𝐚𝐫 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐂𝐢𝐬𝐥𝐚̆𝐮 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐨 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐮𝐢𝐚 !
#alege românește #împreună pentru sănătate #împreună suntem puternici #implică-te și tu #cabinet medical Cislău #împreună pentru comunitate !!” a transmis Ion Coman, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Anul acesta, PSD a decis să îl susțină în bătălia pentru Primăria Cislău pe Ion Coman, un cunoscut antreprenor din localitate și, totodată, un consilier local implicat activ în viață comunității vreme de 24 de ani. Ion Coman și-a anunțat deja candidatura la Primăria Cislău, precizând că viziunea sa se bazează pe proiecte concrete și în niciun caz pe dezinformare sau jigniri.

În vârstă de 62 de ani, este căsătorit și are doi copii, astăzi la casele lor. A absolvit Academia Tehnică Militară și a lucart în domeniu doisprezce ani, după care a reușit și în mediul privat, fiind antreprenor încă din anii ’90.

Spune că are un patriotism local foarte bine dezvoltat și că tocmai acesta ar fi motivul pentru care își dorește să repună Cislăul pe harta comunelor dezvltate de la noi.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button