CORONAVIRUS

Șofer de 39 de ani, beat CRIȚĂ, dat jos de la volanul unui TIR

Beat cui, la volanul unui TIR. Așa l-au descoperit polițiștii buzoieni pe un bărbat de 39 de ani, din Ilfov, care, deși se afla în pragul comei alcoolice, își continua deplasarea pe E85, la volanul mastodontului.Politia Rutiera
Din fericire, bărbatul care putea produce o adevărată tragedie pe șosea – având în vedere starea în care se afla – a fost scos la timp din trafic, de către polițiștii care au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă:
”Pentru creșterea gradului de siguranță rutieră în rândul participanților la trafic polițiștii rutieri au depistat pe DN2 E85, în afara localității Cioranca, un bărbat în vârstă de 39 de ani care se afla la volanul unui autotren având o concentrație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal”.
Tot luni, polițiștii rutieri au aplicat 79 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză, au condus autovehiculele cu defecțiuni tehnice, nu au utilizat centura de siguranță sau au oprit și staționat în alte locuri decât cele special amenajate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close