Știrile zilei

Solicitare: Ucidere din culpă, nu OMOR CALIFICAT!

Cosmin Dan, tânărul trimis în judecată pentru uciderea și incendierea Valentinei Nica, a compărut ieri în fața magistraților de la Tribunalul Buzău. Avocatul inculpatului a făcut o cerere care i-ar putea aduce clientului său o pedeapsă mai blândă.

Potrivit jurnaliștilor de la CAMPUS TV, apărătorii lui Cosmin Dan au cerut o amânare a judecăţii, invocând, printre altele, analiza unei solicitări de schimbare a încadrării juridice. Ei au propus instanței schimbarea încadrării juridice din omor calificat în ucidere din culpă.

Instanţa urmează să se pronunţe cu privire la cererea apărătorilor lui Cosmin Dan. La următorul termen de judecată,  pe 24 octombrie, vor fi audiate toate persoanele din dosar şi se vor face confruntări. Atunci vor fi citate toate părţile din dosar şi toţii martorii, iar inculpatul va reda firul evenimentelor din tragica noapte de 24 februarie 2019.

Cosmin Dan a fost adus în sala de judecată legat cu cătușele de un alt inculpat care a avut termen ieri. În sala de judecată au fost prezenţi tatăl victimei, dar şi tatăl şi câţiva prieteni ai inculpatului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5