Politică

„Spaniolii vor culege căpșunile buzoienilor, iar italienii le vor face menajul”. Vezi cine spune asta

Prezent marți la Buzău, unde și-a început campania pentru alegerileP1140502 europarlamentare, Dan Diaconescu a afirmat că, în viitorul apropiat, spaniolii și italienii ar putea veni în județul nostru în căutarea unui loc de muncă.

El s-a arătat nemulțumit de salariile mici din țara noastră, care au determinat un exod al românilor spre țări din Vest, în căutarea unui job mai bine plătit:

„Aș vrea ca, la Buzău, în viitor, spaniolii să vină să culeagă căpșunile buzoienilor iar italienii să facă menajul în casele acestora, pentru 400-500 de euro, așa cum fac românii acum în străinătate.”, a precizat D.D.

Mai mult decât atât, el a reiterat această dorință la scurt timp după plecarea din  Buzău, în emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV: „Vreau să văd un român care își construiește o seră și îi cheamă pe spanioli să-i culeagă căpșunile, pentru câteva sute de euro”, a mai spus patronul P1140510OTV.

  • Campanie inspirată de Vatican, din DD-Mobil.

Dan Diaconescu s-a întors de la Vatican cu o idee inedită. El își va desfășura campania electorală dintr-un autoturism Mercedes decapotabil, asemănător papamobilului. „Asta e cea mai mare invenție a tehnicii, DD-Mobilul. De aceea, vă invit pe toți să intrați pe pagina de Facebook, să-i dați like și să-l facem mai cunoscut decât Ghiță Ciobanul”, a spus șoferul mașinii de campanie.

Diaconescu le-a cerut buzoienilor adunați în Piața Dacia să își scrie dorințele pe bilețele și să i le predea, garantându-le că, dacă va fi ales europarlamentar, acestea vor fi îndeplinite. El le-a mai promis buzoienilor salarii europene, care se vor situa undeva în jurul valorii de 2000 de euro.

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: