Administrație

Străzi din Buzău închise circulației. Ce zone trebuie să evite șoferii

Pentru evitarea implicării în incidente, șoferiitrafic deviat  trebuie să respecte indicaţiile poliţiştilor care vor dirija traficul pe durata desfăşurării manifestărilor.

Vineri, 9 mai 2014, începând cu ora 10.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău şi poliţişti locali vor fi angrenați în activităţi de dirijare a traficului rutier pe raza municipiului Buzău, în timpul desfăşurării manifestărilor ocazionate de sărbătorirea zilei de 9 mai – Proclamarea Independenţei de Stat a României, Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial şi Ziua Uniunii Europene.

  • Pentru buna desfăşurare a evenimentului vor fi instituite restricţii de circulaţie pe bulevardul Nicolae Bălcescu de la intersecţia cu parculet CAbulevardul Stadionului până la intersecţia cu strada Spiru Haret, de la intersecţia străzii N. Titulescu cu strada Democraţiei şi până la intersecţia străzilor Patriei cu Spiru Haret.

Echipajele de poliţie vor direcţiona conducătorii auto pe rutele ocolitoare, bulevardul Stadionului, strada Spiru Haret, strada Democraţiei şi bulevardul Unirii.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close