Știrile zilei

Strigăt de ajutor | Vivian are doar 31 de ani

Mobilizare pentru salvarea unui tânăr în vârstă de 31 de ani, din localitea buzoiană Ciuta, care s-a trezit din senin diagnosticat cu o maladie cumplită. Vivian, care este tatăl unei fetițe, are nevoie de ajutor pentru a spera la viață.

În luna decembrie, o durere persistentă de umăr l-a trimis la medic, unde a primit un diagnostic îngrozitor: tumoră de mediastin. La mijlocul lunii decembrie a fost operat, însă durerile au revenit curând, în zona coloanei.

Analizele medicale au stabilit că boala s-a răspândit în corp cu repeziciune, iar în prezent, tânărul nu se poate deplasa fără scaunul cu rotile.

Pentru a continua bătălia cu boala nemiloasă, Vivian are nevoie de ajutorul nostru, iar prietenii s-au mobilizat deja pentru a-i veni în sprijin.  Numeroase postări pe rețeaua de socializare facebook vorbesc despre problema tânărului, cerând totodată ajutorul semenilor:

„Bună ziua, vin cu o rugăminte către toți prietenii mei . El este Victor Vivian , tatăl unei fetițe foarte simpatice , fost șofer pe care acum l a lovit i boala cruntă și avem nevoie de ajutorul vostru. Vă rog distribuiți cat mai mult , donați fiecare cat puteți și 5 lei îl ajută! Haideți să îl salvăm să poată să își ducă mai departe viața alături de fetița lui! Este tata singur iar singurul lui sprijin acum suntem noi! RO03BREL0005525780540100 contul lui personal unde puteți dona ! ‪+40 727 678 283‬ numărul lui în caz ca vreți să vorbiți cu el ! Vă mulțumesc din suflet și haideți să îl ajutăm! 🙏🏼”  – Daniel Petre

„Băiatul drag al mamei , tatăl unei fetițe ce în fiecare seară își aștepta părintele alături , prieten pentru mulți … Acesta este Victor Vivian, omul cu care am avut de câteva ori onoarea să împart aceeași masă și să mă facă să mă simt minunat prin zâmbetul și pofta lui de viață , un om om care își dorește să trăiască și să fie alături de copilul lui … Dragi prieteni, cunosc acest om și chiar mi-aș dori să văd ca va fi din nou bine , cu ajutorul nostru al ,vostru și al lui Dumnezeu . Fac apel la bunătatea tuturor celor care pot ajuta acest băiat !!” – Ady Adrian

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 Comments

  1. ești zdravăn la cap când lași asemenea comentarii? se pare că nu, din moment ce scrii așa ceva când un om este bolnav. să te ferească Dumnezeu de boli, așa să te rogi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!