Știrile zilei

Sunetele dintr-o mașină cu patru oameni la bord, care tocmai s-a răsturnat

Numai cine a supraviețuit unui accident rutier știe cum se simte impactul. Totul se întâmplă foarte repede, iar de multe ori pasagerii nici nu realizează ce li se întâmplă. Sunt și cazuri în care, cu o secundă înaintea impactului, cei din interior își dau seama de ce urmează și scot, cel mult, un stigăt de groază.

În materialul pe care îl vom prezenta mai jos sunt redate momentele de dinaintea și după impactul dintre două autoturisme.

Datele accidentului sunt următoarele:

  • drum cu o singură bandă pe sens, conducere pe timp de noapte;
  • două autoturisme, unul în spatele celuilalt, care rulează cu aproximativ 100 km/oră;
  • mașina din spate, în care se află patru persoane, rulează cu viteză mai mare; muzică la maximum, atenția șoferului împărțită între volan și telefon.

La un moment dat, șoferul din față întâlnește un obstacol pe drum și reduce brusc viteza. Cu atenția deturnată de la drum, șoferul din spate izbește violent mașina din față, după care se răstoarnă de mai multe ori în afara carosabilului.

Clipdele de groază trăite de cei patru sunt redate live, în cadrul unei transmisiuni pe Facebook. Deși imaginea a fost acoperită, pe fundal se aud strigătele de durere ale victimelor. Cu glasul stins, cei trei pasageri se vaită de durere,  dar asta abia după o pauză de circa zece secunde în care victimele, complet dezorientate, încep să realizeze ce s-a întâmplat.

Vă avertizăm că următorul conținut v-ar putea afecta emoțional. L-am încărcat aici în special pentru șoferii care conduc cu viteză, stau pe telefon sau fac orice altceva în timp ce conduc.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Telefonul la volan înseamnă dramă …
    Cine face accident cu victime din cauza telefonului trebuie lăsat fără permis … Anulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: