EducaţieȘtirile zilei

SURSE: Nume grele din învățământul buzoian, picate la examenul de directori

La concursul pentru funcția de director s-au înscris 226 de candidați, care concurează pentru cele 197 de funcții de conducere existente la nivelul județului Buzău.

UPDATE: Din 218 candidați, doar 155 au fost admiși. Între timp, IȘJ Buzău a publicat lista cu rezultatele. O puteți consulta la finalul articolului.


Astăzi, la Școala Gimnazială „George Emil Palade” a avut loc concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ buzoiene. Potrivit unor surse din educație, aproape o treime din candidați au picat examenul teoretic.

Aceleași surse susțin că nu toți cei 226 de candidați admiși s-au prezentat la examen. Unii dintre ei au avut alte probleme de rezolvat, iar alții sunt izolați la domiciliu, din cauza infectării cu virusul SARS-COV-2.

Printre directorii respinși la proba teoretică se numără manageri ai unor instituții de învățământ importante, așa cum sunt liceul din Micro XIV, grădinița din același cartier, o importantă școală gimnazială din zona Micro III sau liceul de pe Bucegi.

Nu doar în rândul directorilor de școli aflați în funcție s-au înregistrat eșecuri, ci și în cel al inspectorilor școlari numiți de PNL, care ar fi vrut să-și vadă rezervat și un post de director. Sursele noastre susțin că o inspectoare numită anul trecut ar fi picat examenul teoretic de astăzi.

Datele nu sunt oficiale, ba mai mult, sunt anonimizate la solicitarea candidaților. Aceștia și-au aflat rezultatele pe loc, iar veștile au circulat rapid.

Vom reveni cu rezultatele oficiale ale concursului de astăzi, în momentul în care IȘJ Buzău le va face publice.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

9 comentarii

  1. O porcărie chestia asta cu anonimizările. Aici e vorba de viitori manageri de care vor depinde sute, mii de elevi plus colegii lor de cancelarie și așa mai departe! Le e rușine cu cine sunt? Transparență!

  2. Pai da, cea mai mare specialista a educației. Candidata la parlament chiar. Nu cred ca își dau seama cât de penibili au fost și sunt. Ptr noi e bine ca avem de cine râde.

  3. Oameni cod! Atat am evoluat incat sa ne dorim sa fim un cod si atat! Directorul unei institutii nu poate si nu are cum sa fie anonim!

  4. Le e rușine cu ce sunt, adică niște atârnache politici care bubuie de incompetență! De asta vor anonimitate, de parcă nu-i știm ce le poate capul…

  5. Suntem pe drumul cel bun. Sa nu se mai interpreteze că sunt puși politic. Acum se organizează în mod corect și transparent. Bravo guvernului PNL ,pentru că a scăpat țara asta de concursuri trucate!

  6. Nu va suparati, dar la ce va asteptati din partea unui ins ca avramescu? Nu vi se pare ca asta a fost linia generala a partidului, de a promova numai prostii, incompetentii, slugoii si damele de calitate…indoielnica?

  7. Ok, de ăia care sunt bâtă și n-au fost în stare să promoveze un așa examen, ne-am convins. Atunci să știm măcar cine sunt cei care au obținut cele mai mari punctaje (sperăm, pe merit), că de proști ne săturarăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: